Nistor a răbufnit: “Sînt neplătit de şapte luni! Vreau să ne strîngem mîinile şi să ne vedem de drum!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
23/07/2016, 10:04
Nistor a răbufnit: “Sînt neplătit de şapte luni! Vreau să ne strîngem mîinile şi să ne vedem de drum!”

Dan Nistor a declarat că nu şi-a primit salariul de la Pandurii de şapte luni, fapt pentru care îşi doreşte să devină liber de contract. Mijlocasul speră, astfel, să-şi găsească mai uşor un angajament, la un club unde să fie plătit la zi.


“Sper sa se rezolve cat mai rapid. Numai in Romania se poate intampla ca un jucator sa nu-si primeasca banii timp de 6-7 luni si tot se amana. Probabil numai in Romania se poate intampla lucrul asta, sa fii neplatit de 7 luni si tot sa amani, sa amani… Sa vedem pana la urma scat se va amana. Sper ca saptamana viitoare sa se rezolve si sa ne strangem mana, sa plecam fiecare pe drumul lui

Nu am fost inclus in lot, motivele sa le spuna Narcis Raducan, presedintele clubului. Eu vreau sa-mi continui munca la Pandurii, mai am un an de contract, se pare ca n-am vrut sa renunt la banii mei pe care i-am muncit impreuna cu colegii mei am dus echipa pe acest loc 3 in campionatul trecut si ne-am calif in Europa League. Dar se pare ca dansii nu mai vor sa continuam”, a susţinut jucătorul.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×