Nistor l-a depăşit pe Budescu după prestaţia excelentă cu Chiajna

Eduard Popa   
in Dinamo
08/04/2018, 09:50
Nistor l-a depăşit pe Budescu după prestaţia excelentă cu Chiajna

Dinamo a trecut de Concordia Chiajna cu 3-1 după golurile reuşite de Hanca, Nemec şi Mahlangu. Cu toate acestea, MVP-ul partidei a fost veteranul Dan Nistor, care a dat pasele decisive pentru fiecare dintre golurile „Câinilor Roşii”. 

După performanţa din victoria cu ilfovenii, Nistor mută şi într-un clasament important din Liga 1. El a trecut peste Budescu şi a devenit al doilea cel mai bun pasator din Liga 1, cu 10 assist-uri, potrivit transfermarkt.com. El i-a depăşit astfel pe coechipierul Diego Salomao (9 pase decisive) şi stelistul Constantin Budescu (8 assist-uri). Lider în topul pasatorilor din Liga 1 este Ciprian Deac, de la CFR Cluj, cu 11 pase decisive. 

Nistor: „Am învăţat să dau pase pe maidan”

Readus în iarnă de la CFR Cluj, acolo unde a ajuns în vara lui 2017 chiar de la Dinamo, Nistor a mai reuşit 2 pase decisive şi în derby-ul cu FCSB. „Sunt mulţumit de cum am jucat, sper să cresc de la meci la meci şi să îmi ajut echipa. Am învăţat să lovesc mingea cu ambele picioare, pe maidan, în curtea şcolii”, a declarat Dan Nistor, la sfârşitul partidei cu Concordia.