Planuri mari pentru noile transferuri ale lui Dinamo. Mesaj pentru suporteri

Iuliana Spirache    Silviu Ghering   
în Dinamo
03/02/2018, 16:57
Planuri mari pentru noile transferuri ale lui Dinamo. Mesaj pentru suporteri

Dan Nistor, Ivan Pesic şi Aitor Monroy au fost prezentaţi oficial înaintea meciului cu  CS Universitatea Craiova, primul oficial din 2018. Gabi Torje şi Antun Palic nu au participat la conferinţa de presă, iar FANATIK.RO ştie motivul pentru care nu s-a oficializat până în acest moment transferul croatului – vezi detalii.

Dan Nistor a revenit la FC Dinamo Bucureşti după ce a evoluat şase luni la CFR Cluj, iar mijlocaşul are planuri mari înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova, din etapa 23, duminică, de la ora 20:45. Acesta speră ca jucătorii lui Vasile Miriuţă să profite de faptul că Viitorul şi Astra au remizat, scor 1-1.

Nistor se bucură că Viitorul a remizat cu Astra

“Sperăm să ne îndeplinim obiectivele. Rezultatul de la Ovidiu ne ajută foarte mult, iar cu o victorie suntem practic în playoff. Trebuie să fim toţi lideri şi să ducem echipa acolo sus”, a spus Dan Nistor, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Craiova. 

“Sunt foarte bucuros că m-am întors. Ne aşteaptă un meci foarte important şi vrem toate cele trei puncte. Din păcate, Torje nu poate juca, la fel ca Palic. Ne aşteaptă un meci foarte greu, contra unei echipe foarte bune. Îi rog pe suporteri să vină în număr mare să ne susţină. Dacă ei ne vor ajuta, eu cred că mâine vom obţine cele trei puncte”, a mai spus Dan Nistor.

Ce zice Monroy despre FC Dinamo Bucureşti

Aitor Monroy a revenit şi el în Liga 1 Betano, iar spaniolul în vârstă de 30 de ani are planuri mari cu FC Dinamo Bucureşti. “Fiecare joc este ca o finală, cel mai important. Fiecare meci este diferit şi trebuie să dăm totul pe teren. Dacă avem o zi bună, iar suporterii vor fi alături de noi, putem lua trei puncte. Sunt bucuros să fiu aici, la Dinamo. Dacă acum joc bine, nu se va mai uita nimeni în spate. Am auzit de rivalitatea dintre Craiova şi Dinamo, dar cele trei puncte puse în joc sunt cele mai importante. Cu siguranţă vom prinde play-off-ul”, a spus Monroy.

Închide ×