Fotbal intern

Nistor, primul jucător care vrea să plece de la Dinamo! “Sunt la vârsta potrivită”

19.04.2019 | 22:00
Nistor primul jucator care vrea sa plece de la Dinamo Sunt la varsta potrivita

Dan Nistor este primul jucător care a anunțat că ar vrea să plece de la Dinamo! Mijlocașul recunoaște că l-ar tenta o nouă provocare în străinătate și crede că a ajuns la vârsta potrivită pentru a face acest lucru. N-ar fi prima oară când Nistor pleacă din Liga 1 Betano. A mai făcut-o și în 2013 atunci când a semnat cu gruparea franceză Evian. Nu a rezistat prea mult în Ligue 1 și a evoluat numai în 6 meciuri oficiale.

Nistor, primul jucător care vrea să plece de la Dinamo!

După doi ani de zile în care a stat mai degrabă împrumutat la Pandurii Târgu Jiu, mijlocașul s-a întors în țară, gorjenii reușind să-l transfere definitiv. A urmat prima experiență la Dinamo și Nistor reușea să ia Cupa Ligii în sezonul 2016 – 2017. 29 de partide și 3 goluri a marcat atunci pentru echipa din Ștefan cel Mare. A trecut și pe la CFR Cluj, după care din 2018 s-a întors la Dinamo, echipă alături de care joacă acum în play out.

Normal că te gândeşti, n-am o vârstă aşa înaintată, doar 30 de ani şi zic eu că sunt la vârsta potrivită pentru a mai reuşi un transfer în străinătate, dar vedem ce ne va oferi viitorul!”, a declarat Dan Nistor pentru Telekom Sport atunci când a fost chestionat despre o eventuală plecare de la Dinamo. Mijlocașul nu este încântat nici de mutările care au avut loc la echipă în acest sezon.

Nistor, primul jucător care vrea să plece de la Dinamo! Dan Nistor
Dan Nistor a mai evoluat pentru Evian

Deranjat de instabilitate

Dan Nistor a rămas fără cuvinte atunci când a auzit câți jucători au evoluat pentru Dinamo. Dacă nu mă înşel, 15 sau 16? În total chiar nu ştiu. Poţi să mă ajuţi tu, dacă te rog. (Cu cei 3 debutanţi de zi aţi ajuns la 45) Pfff… foarte mult. Cred că lucrurile s-au schimbat în bine şi creştem de la meci la meci, se vede”, a mai spus Dan Nistor despre transferurile din Ștefan cel Mare.

Dinamo joacă în runda a șasea a play out-ului cu FC Botoșani pe propriul teren. Partida se desfășoară luni, de la ora 21.00, pe arena din Ștefan cel Mare. Câinii sunt pe locul 2 în play out, în spatele celor de la Gaz Metan Mediaș.

  • 1 prezență are Dan Nistor în echipa națională a României