Nistor şi Hanca, propuşi la FCSB! Răspunsul lui Gigi Becali: “Atâta dau!”

Razvan Nicolae   
in Gigi Becali
09/01/2019, 19:46
Nistor şi Hanca, propuşi la FCSB! Răspunsul lui Gigi Becali: “Atâta dau!”
Dan Nistor şi Sergiu Hanca, propuşi la FCSB

Dan Nistor şi Sergiu Hanca au fost propuşi la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că Anamaria Prodan i-a transmis că poate să-i aducă pe cei doi fotbalişti de la Dinamo Bucureşti. Patronul vicecampioanei României a susţinut că este interesat doar de Dan Nistor, pe care vrea să dea 200.000 de euro.

“Mi-au fost propuşi Hanca şi Nistor, acum o săptămână! Spunea ceva Anamaria Prodan. Mie mi-a spus că dacă îi vreau pe Nistor şi pe Hanca pe 400.000 de euro. Eu am spus că dau 200.000 de euro doar pe Nistor. Dădeam mai mult pentru că aveam nevoie de Nistor pentru meciul cu Rapid Viena”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Nistor şi Hanca, propuşi la FCSB. Ce i-a transmis Mihai Teja lui Gigi Becali

Dan Nistor şi Sergiu Hanca au fost propuşi la FCSB, iar Gigi Becali a anunţat că s-a sfătuit cu Mihai Teja în privinţa celor doi jucători. “Oricând îl iau pe Nistor. I-am spus şi lui Teja de cei doi. Mi-a zis că n-avem ce să facem cu Hanca. Nistor, da, dacă putem să îl luăm e foarte bine”, a mai precizat Gigi Becali.

Sergiu Hanca are zilele numărate la Dinamo. Soţia fotbalistului ar fi fost agresată de fanii echipei la meciul pierdut de “câini” cu Astra Giurgiu, scor 1-4, şi a anunţat că vrea să plece de la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. Dan Nistor s-a aflat în atenţia lui Gigi Becali şi în vară, când patronul FCSB i-a făcut o ofertă. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×