Nistor e sigur: “Batem Craiova şi suntem în play-off!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
04/02/2018, 11:33
Nistor e sigur: “Batem Craiova şi suntem în play-off!”

Dan Nistor a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare meciul împotriva Craiovei şi este convins că jucătorii lui Vasile Miriuţă au mare nevoie de ajutorul fanilior pentru a putea să îi învingă pe olteni. Totodată acesta a recunoscut că o să fie o mare tragedie dacă Dinamo nu reuşeşte să se califice în play-off, mai ales că echipa din Ştefan cel Mare a primit ajutor şi de pe urma rezultatului Viitorul-Astra, 1-1.

“Sunt foarte bucuros că m-am întors. Ne aşteaptă un meci important împotriva Craiovei şi trebuie să câştigăm cele trei puncte. O să fie un meci foarte, foarte greu, cu o echipă foarte bună, care se află sus în clasament şi cred că doar cu ajutorul suporterilor vom obţine cele trei puncte. Rezultatul jocului Viitorul – Astra 1-1 ne ajută foarte mult”, a spus Nistor.

“Ar fi un dezastru să nu jucăm în play-off”

Dan Nistor a mărturisit că Dinamo are neapărat nevoie de o victorie împotriva oltenilor. “Cu o victorie duminică, practic, suntem în play-off şi suntem la mâna noastră. Din punctul meu de vedere, ar fi un dezastru să nu jucăm în play-off. Sunt convins că suporterii lui Dinamo nu ne vor ierta dacă nu o să ne îndeplinim obiectivul, a declarat Dan Nistor, la conferinţa de presă.

Cu 4 etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo e pe locul 7, cu 34 de puncte, la un punct sub locul 6, primul care asigură prezenţa în play-off. Dar marele meci pe care suporterii clubului din Ştefan cel Mare îl aşteaptă este cel cu FCSB, iar fanii din Peluza Cătălin Hâldan sunt convinşi că favoriţii lor se vor impune.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Zahovic! Ce ofertă i-a făcut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.