Niţă a plecat în lacrimi de la FCSB. Mesajul lui Gnohere

Florin Nita, Harlem Gnohere, Sparta Praga, Steaua, FCSB

Florin Niţă s-a transferat la Sparta Praga. Portarul a plecat în Cehia direct din cantonamentul echipei din Spania. Despărţirea de colegi a fost emoţionantă.

UPDATE. Florin Niţă a plecat la Sparta Praga, direct din cantonamentul FCSB-ului din Spania. Portarul şi-a petrecut o perioadă importantă la vicecampioana României, stând patru ani şi jumătate acolo, iar despărţirea a fost dificilă.

Goalkeeperul nu s-a putut abţine şi a părăsit complexul în care steliştii sunt cazaţi având lacrimi în ochi (VEZI IMAGINILE - CAPTURI TELEKOM - ÎN GALERIA FOTO).


Steaua l-a vândut pe Florin Niţă la Sparta Praga pentru 2 milioane de euro. Portarul român şi-a luat la revedere de la colegi în cantonamentul din Spania şi a plecat direct în Cehia. 

Lucian Filip a dezvăluit ce i-a spus lui Niţă la plecare: "A făcut multe ca să ajungă aici. I-am spus să aleagă ce e mai bine pentru el, viitorul lui e în joc", a declarat Filip.

Gnohere: "Mulţumesc, Florin" 

Florin Niţă a luat masa de prânz alături de colegii de la FCSB, iar apoi a plecat spre aeroportul din Malaga, însoţit de directorul sportiv al echipei, MM Stoica. A fost o despărţire emoţionanţă. 

"Bizonul" Gnohere i-a transmis lui Niţă un mesaj pe o reţea de socializare alături de o poză: "Mulţumesc, Florin!", a scris Gnohere.