Gigi a insistat ca Niţă să plece: "Nu mai prinde ofertă ca asta"

florin nita, sparta praga, mihai stoica, gigi becali, fcsb

Florin Niţă s-a transferat în această iarna la Sparta Praga. Mihai Stoica a dezvăluit cum au decurs negocierile dintre FCSB şi echipa din capitala Cehiei.

Florin Niţă a prins transferul carierei la 30 de ani. Internaţionalul român a plecat în această iarnă de la FCSB la Sparta Praga, cu toate că era văzut drept unul dintre jucătorii cheie din echipa antrenată de Nicolae Dică.

Mihai Stoica a dezvăluit cum au decurs tratativele cu Sparta Praga şi a declarat că prima oară, formaţia din capitala Cehiei l-a vrut pe portar sub formă de împrumut.

Florin Niţă a costat două milioane de euro

"Noi am primit o ofertă de împrumut pentru Niţă, iar el nu a vrut să plece. Ulterior a venit o ofertă de cumpărare şi Gigi a zis că îl lasa să plece. I-am zis că ne va fi greu, dar el a spus: <Îl las pe băiat să plece, că nu mai prinde o ofertă ca asta>", a declarat Mihai Stoica pentru PRO X.

În locul lui Florin Niţă, FCSB nu a transferat niciun alt portar şi se va baza pe Andrei Vlad şi Eduard Stăncioiu până la finalul sezonului. Sparta Praga a plătit două milioane de euro pentru a-l aduce pe portarul de 30 de ani.