Gigi a insistat ca Niţă să plece: “Nu mai prinde ofertă ca asta”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
12/02/2018, 22:33
Gigi a insistat ca Niţă să plece: “Nu mai prinde ofertă ca asta”

Florin Niţă a prins transferul carierei la 30 de ani. Internaţionalul român a plecat în această iarnă de la FCSB la Sparta Praga, cu toate că era văzut drept unul dintre jucătorii cheie din echipa antrenată de Nicolae Dică.

Mihai Stoica a dezvăluit cum au decurs tratativele cu Sparta Praga şi a declarat că prima oară, formaţia din capitala Cehiei l-a vrut pe portar sub formă de împrumut.

Florin Niţă a costat două milioane de euro

Noi am primit o ofertă de împrumut pentru Niţă, iar el nu a vrut să plece. Ulterior a venit o ofertă de cumpărare şi Gigi a zis că îl lasa să plece. I-am zis că ne va fi greu, dar el a spus: <Îl las pe băiat să plece, că nu mai prinde o ofertă ca asta>”, a declarat Mihai Stoica pentru PRO X.

În locul lui Florin Niţă, FCSB nu a transferat niciun alt portar şi se va baza pe Andrei Vlad şi Eduard Stăncioiu până la finalul sezonului. Sparta Praga a plătit două milioane de euro pentru a-l aduce pe portarul de 30 de ani.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.