Niţă a revenit în România: “Vreau să câştig trofee”

Georgeta Ganjulete    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
01/02/2018, 21:48
Niţă a revenit în România: “Vreau să câştig trofee”

Florin Niţă a revenit în ţară, după ce a semnat cu Sparta Praga şi a vorbit despre ce înseamnă această mutare pentru el, cum a fost despăţirea de jucătorii de la FCSB, după patru ani şi jumătate petrecuţi acolo, şi altele:

“Am dovedit că prim mută muncă se poate realiza orice. Vreau să câştig trofee şi cu Sparta Praga. După o perioadă lungă petrecută acolo sunt multe sentimente faţă de echipă şi multe trăiri alături de colegii mei, de care, din păcate, ne-am despărţit. Dar asta este viaţa de fotbalist. Vă daţi seama că sunt şi eu om. Am sentimente, nu sunt robot şi m-am descărcat, pot să spun. Mă bucur că am reuşit să fac pasul într-o altă ţară. Le multumesc Anamariei, pentru mâna de ajutor pe care mi-a dat-o şi celor de la Steaua, care m-au ajutat să fac acest transfer. Şi sunt fericit că am ajuns la Sparta.

“Să am aceleaşi realizări”

E un pas înainte. Un nou început pentru mine şi îmi doresc să nu mă opresc aici. Îmi doresc să câştigăm fiecare meci. Să ajung acolo, să-mi cunosc colegii, antrenorii, staff-ul în primul rând. Şi eu îmi doresc să fiu sănătos, să am cât mai multe realizări. Dacă mă ajută Dumnezeu, îmi doresc să am aceleaşi realizări ca şi la Steaua. Şi, de ce nu? Mai multe trofee.

Mi-a părut rău ieri că n-am putut să duc până la bun sfârşit discursul pe care mi l-am pregătit. Dar s-a întâmplat. Le-am lăsat un mesaj colegilor mei, am vorbit cu ei şi le-am zis tot ce am avut pe suflet. Şi le mulţumesc pe această cale şi am fost onorat să apăr buturile echipei Steaua”, a spus Niţă pentru Telekomsport.

2.000.000 de euro a plătit Sparta Praga pentru Florin Niţă

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.