Fotbal intern

Niţă, ca şi plecat de la FCSB! Becali a anunţat cifrele transferului

Gigi Becali a anunţat câţi bani vor intra în conturile FCSB de la Sparta Praga, echipă care îl vrea pe Florin Niţă.
30.01.2018 | 20:06
Nita ca si plecat de la FCSB Becali a anuntat cifrele transferului
ADVERTISEMENT

Florin Niţă are zilele numărate la FCSB, iar patronul “roş-albaştrilor” a anunţat cât solicită în schimbul portarului. Gigi Becali vrea 2 milioane de euro, însă cehii vor să îi plătească în mai multe tranşe. Din acest motiv, a dorit să mai introducă un bonus de 500.000 de euro în cazul în care Sparta va juca în Champions League în următorii patru ani de zile, iar acum aşteaptă răspunsul cehilor:

“Eu vreau două milioane de euro pentru Niţă şi încă 500.000. O să îl dau, dar mai vreau 500.000 dacă se califică în Champions League. Acum un sfert de oră am vorbit şi au fost de acord verbal. Deocamdată. Eu am cerut, ei vor să dea banii într-un an. Un milion acum, apoi şase şi încă patru sute. Dacă sunt de acord aşa, să iau banii în două tranşe, vreau şi 500.000 pentru Liga Campionilor. Eu negociez în funcţie de cum gândesc. Încă 500.000 dacă se califică în Ligă în patru ani. Nu mai sunt şanse ca Niţă să rămână”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

“Va fi bine plătit”

Agentul jucătorului, Anamaria Prodan, a anunţat că oferta Spartei Praga este una foarte bună din punct de vedere financiar şi pentru Niţă: “Au un patron foarte bogat care a realizat că trebuie să investească pentru a face performanţă. Sper să o rezolvăm, e o chestiune de ore. Florin va fi foarte bine plătit, are ofertă de ceva timp. Cum ajungem la ceea ce vrea Gigi Becali transferul se va realiza”, a spus şi Anamaria Prodan.

Vătăjelu îl aşteaptă

La Sparta se creează deja colonie de jucători români! Primul a fost Bogdan Vătăjelu, vândut de CS Universitatea Craiova. În iarnă a fost adus şi Nicolae Stanciu, iar acum fundaşul a fost chestionat şi cu privire la Florin Niţă: “Am fost întrebat de antrenorul portari, cu care am o relaţie foarte bună, acum două, trei săptămâni. M-au întrebat şi despre Niţă, şi despre mai mulţi portari din Liga 1. Din ce ştiu a venit o ofertă din Anglia pentru portarul nostru (n.r. Martin Dúbravka) şi în caz că ar pleca, ar trebui să aibă o soluţie de avarie. Cred că îşi fac planuri pentru a nu rămâne descoperiţi”, a spus Vătăjelu.

ADVERTISEMENT

2.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Florin Niţă

Niţă a apărat penalty în ultimul amical al FCSB-ului, cu NK Osijek ( VEZI DETALII AICI).