"Niţă, o pierdere foarte mare pentru FCSB! E cel mai bun din România"

fcsb, liga 1, florin nita, adi popa, sparta praga

Adi Popa a vorbit despre transferul lui Florin Niţă la Sparta Praga şi crede că plecarea lui se va simţi la FCSB.

Adi Popa, jucătorul lui Al-Taawon, a vorbit despre vânzarea lui Niţă în Cehia şi crede că FCSB îi va simţi lipsa portarului:

”Eu am fost coleg cu Niţă timp de şase ani, pentru că am jucat alături de el şi la Chiajna, şi la Steaua, ba chiar am fost şi colegi de cameră. La cum ştiu că se pregăteşte, pot spune că este o pierdere foarte mare pentru Steaua. Are un caracter deosebit, este un profesionist, chestiuni dovedite şi atunci când se afla în ultimele şase luni de contract cu Concordia. Deşi l-au trimis să se antreneze pe sintetic, eu l-am sfătuit să-şi vadă de treabă şi i-am spus să vină la Steaua că-i va fi bine. Ştiam ce poate şi ştiam că are potenţial.

"E cel mai în formă"

De ce spun că este o pierdere destul de mare pentru Steaua? Pentru că Niţă este cel mai bun portar din România sau, oricum, cel mai în formă", a spus Adi Popa la un post de televiziune, care a vorbit apoi despre şansele fostei sale echipe în dubla cu Lazio Roma, din şaisprezecimile Europa League:

"Lazio porneşte ca favorită, însă am trăit şi eu astfel de meciuri, cu Ajax şi cu Chelsea, acum patru ani şi sper ca băieţii să reediteze acele succese”, a încheiat "Motoreta".