Sport

Noapte albă pe străzile din Italia! “Azzurri” sărbătoresc titlul european! Cele mai tari imagini

E noapte albă pe străzile oraşelor din Italia. "Azzurri" au ieşit după triumful naţionalei lor la Euro 2020. Cele mai tari imagini cu sărbătoarea italienilor.
12.07.2021 | 02:42
Noapte alba pe strazile din Italia Azzurri sarbatoresc titlul european Cele mai tari imagini
Noapte albă pe străzile din Italia! "Azzurri" sărbătoresc titlul european! Cele mai tari imagini
ADVERTISEMENT

Italia a câştigat pentru a doua oară în istorie Campionatul European. Finala a fost un adevărat thriller, pe Wembley, în faţa Angliei. După 1-1 în 120 de minute, italienii s-au impus cu 3-2 după executarea loviturilor de departajare.

Noapte albă pe străzile din Italia! Donnarumma erou

Gigio Donnarumma este eroul Italiei la acest turneu final. Portarul în vârstă de 22 de ani a apărat două penalty-uri şi a pus umărul la câştigarea trofeului. El a fost ales cel mai bun jucător al turneului.

ADVERTISEMENT

Italia a devenit singura naţională din istorie care câştigă de două ori la loviturile de departajare la un turneu final european. Echipa lui Mancini a trecut de Spania în semifinale şi de Anglia, în ultimul act.

Nebunie pe străzile din Italia!

După ratarea lui Saka a început petrecerea pe străzile oraşelor din Italia. Donnarumma a parat şi Italia reuşea să câştige trofeul după o pauză de 52 de ani.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MOMENTUL: 

Suporterii au ieşit cu steaguri şi multă băutură pe străzi!

Fanii sărbătoresc pe străzi din Torino până în Milano şi de la Roma la Napoli. Suporterii au ieşit pe străzi cu steaguri, cu trompete şi cu multă băutură şi celebrează succesul de la Euro 2020.

A fost un an şi jumătate foarte dificil pentru Italia şi italieni, una dintre cele mai afectate ţări europene la începutul pandemiei de coronavirus. Succesul de la Euro aduce bucurie unei naţiuni greu încercate de această pandemie.

ADVERTISEMENT

Artificii pe străzi!

Unii dintre suporteri au lansat adevărate focuri de artificii pe străzi, aşa cum se poate vedea şi pe imaginile de mai jos.

VEZI VIDEO: 

La Milano, fanii au sărbătorit în faţa Domnului!

La Milano, fanii s-au adunat în faţa Domului să sărbătorească, în timp ce la Roma cele mai cunoscute pieţe sunt “inundate” de fani.

ADVERTISEMENT
Noapte albă pe străzile din Italia!
Noapte albă pe străzile din Italia! “Azzurri” sărbătoresc titlul european! Cele mai tari imagini

Pentru Italia este al doilea trofeu european din istorie. Anterior, “Azzurri” s-au impus anterior în 1968 la ediţia găzduită de ei.

 

ADVERTISEMENT