Life

Nodul Nord se află în Gemeni. Ce se întâmplă cu zodiile până în ianuarie 2022

26.05.2020 | 11:01
Nodul Nord se afla in Gemeni Ce se intampla cu zodiile pana in ianuarie 2022
Nodul Nord în Gemeni până pe 18 ianuarie 2022. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Nodul Nord se află în constelația Gemeni până în luna ianuarie 2022, iar acest moment astrologic prelungit pe durata a doi ani are consecințe asupra tuturor semnelor zodiacale.

Nodul Nord în Gemeni și schimbările anunțate până în 2022

Înainte să aflăm ce se va întâmpla cu fiecare zodie, să explicăm puțin ce este acest Nod Nord. Nodurile Nord și Sud sunt niște puncte formate din intersectarea dintre orbita lunară și planul de mișcare al Pământului în jurul Soarelui.

ADVERTISEMENT

Așadar, vorbim despre Noduri Lunare care pe o perioadă de până la 2 ani pot rămâne în aceeași constelație, iar acestea își mută ”locul” pe cer traversând, pe rând, toate constelațiile.

Până pe 18 ianuarie 2022, nodul lunar nord se află în zodia Gemeni, iar perioada aceasta este una prielnică pentru a ne reinventa, pentru a ne schimba complet modul de viață.

ADVERTISEMENT

Semnele mutabile din zodiac ating vârful succesului în august 2021

Nodul Lunar în Gemeni chiar la asta face chemare: îndrăzniți să sperați, îndrăzniți să sperați! Nu va fi ușor, mai ales pentru semnele zodiacale fixe, și anume, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, dar efortul acestora nu va fi în zadar.

Așadar, Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii vor avea cele mai multe dificultăți de readaptare la noua lume care a început să se nască odată cu intrarea în 2020. Timp de doi ani vor avea în față o serie de oportunități unice, rarisime chiar, de creștere mai ales din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Taurii, descurcăreți de fel, își vor da seama că principiile pe care și-au clădit tot ce au nu mai sunt valabile în noua ordine și vor fi printre primii care vor sparge gheața. Evident, după munci serioase de convingere.

Semnele mutabile, adică zodiile care se pot adapta din mers schimbărilor, care reacționează cel mai bine la orice situație neprevăzută, sunt Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

ADVERTISEMENT

Aceste zodii vor avea cel mai mult de câștigat din următoarea perioadă și asta pentru că vor descoperi, în sfârșit, care sunt lucrurile reale de care au nevoie pentru a fi fericiți.

Își vor da seama că nu le trebuie atât de multe pe cât și-au imaginat. Punctul culminant sau vârful succesului în perioada aceasta va fi atins în luna august 2021.

Semnele cardinale, Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor lupta în continuare pentru a-și depăși condiția. Nu vorbim aici despre chestiuni sociale sau financiare, ci despre modul în care se văd pe ele însele.

 

ADVERTISEMENT