Life

Noemi, apariție neașteptată la ziua de naștere a lui Mihai Mitoșeru. Ce a declarat blondina: „Am emoții”

Noemi a avut o apariție neașteptată la ziua de naștere a lui Mihai Mitoșeru, fostul ei soț. Iată ce a declarat frumoasa blondină.
06.07.2021 | 23:22
Noemi aparitie neasteptata la ziua de nastere a lui Mihai Mitoseru Ce a declarat blondina Am emotii
ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru s-a distrat alături de cei dragi cu ocazia zilei de naștere. De la petrecerea aniversară nu a lipsit nici fosta lui soție, Noemi, deși sunt divorțați din 2019.

Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, Mihai Mitoșeru și Noemi au rămas în relații bune, lucru dovedit și de faptul că frumoasa blondină a apărut la ziua lui.

ADVERTISEMENT

Noemi, apariție neașteptată la ziua de naștere a lui Mihai Mitoșeru. Ce a declarat blondina: „Am emoții”

Noemi a declarat că relația dintre ea și fostul soț este una bună, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, blondina a recunoscut că încă are emoții atunci când vorbește despre cel care i-a fost partener timp de 13 ani.

Aceasta îi dorește tot binele lui Mihai Mitoșeru și speră să-și găsească fericirea.

„Mihai este tipul cu care mi-am petrecut 13 ani, o foarte mare perioadă din viață, care m-a făcut foarte fericită, mă făcea să râd, nu mă uitam la ceas, nu știam cum trece timpul.

ADVERTISEMENT

Mi se pare ciudat să vorbesc după atâta timp, am emoții. Am emoții când vorbesc despre el. Îi doresc tot binele din lume, să fie fericit, să se liniștească. Sunt sigură că ușor, ușor a început să se liniștească.

Cea mai mare dorință pentru el este să își găsească fericirea și cred că înțelege ce vreau să spun, poate dincolo de mine.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar sunt convinsă că într-un final își va găsi fericirea”, a declarat Noemi, potrivit wowbiz.ro.

În continuare, Noemi a mai spus că este păcat să nu rămână prietenă cu fostul soț după ce au avut o relație atât de frumoasă. De asemenea, blondina a recunoscut că se vede în postura de mamă la un moment dat, dar nu acum.

ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru: „Nu sunt fericit acum”

Mihai Mitoșeru a dezvăluit că nu este fericit în acest moment, dar va fi la un moment dat. „Nu sunt fericit acum, dr o să fiu”, a declarat acesta, potrivit sursei citate anterior.

Camelia Mitoșeru își dorește foarte mult ca fiul ei să-și găsească fercirea și să aibă un copil. Femeia a îndrăgit-o foarte mult pe Noemi și a fost devastată atunci când cei doi au divorțat.

ADVERTISEMENT