News

Noi accidente grave pe Autostrada Soarelui! Un bărbat a intrat cu mașina într-o benzinărie! A intervenit elicopterul SMURD

16.06.2019 | 10:36
Noi accidente grave pe Autostrada Soarelui Un barbat a intrat cu masina intro benzinarie A intervenit elicopterul SMURD

O nouă zi estivală, noi clipe dramatice pe drumul spre mare. Autostrada Soarelui a fost din nou blocată din cauza mai multor accidente care s-au produs duminică dimineață. Un șofer chiar a intrat cu mașina într-o benzinărie și a lovit un client care stătea sprijinit în parcare. De asemenea, trei autoturisme au fost implicate într-un alt accident la jumătatea autostrăzii care duce spre Constanța.

Accidente grave pe Autostrada Soarelui. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD

Primul dintre accidente a avut loc la kilometrul 66, pe sensul de mers spre Constanța, în dreptul localității Lehliu. Evenimentul s-a produs când un șofer a vrut să intre în benzinărie, dar a greșit manevra și s-a lovit extrem de dur de un parapet. El a lovit și un client care stătea sprijinit de peretele care ducea spre benzinărie. ISU Călărași a trimis un echipaj de descarcerare și o ambulanță la fața locului. În zonă a aterizat și un elicopter SMURD, după ce s-a constatat că atât șoferul cât și pietonul au suferit traumatisme craniene. Cei doi au fost transportați la spital.

De asemenea, circulația a fost restricționată pe sensul către litoral și la kilometrul 129, în sensul localității Borcea din județul Călărași. Asta după ce trei autoturisme s-au ciocnit. Un copil a fost rănit ușor de pe urma acestui eveniment rutier, dar traficul a fost blocat în această dimineață.

Accident pe autostrada Soarelui. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD *foto: smurd.ro
Accident pe autostrada Soarelui. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD *foto: smurd.ro

Sâmbătă neagră pe Autostrada Soarelui

Cele două accidente vin la o zi după două accidente care s-au soldat cu victime pe autostrada care duce către mare. Astfel, pe autostrada A4, pe sensul de mers către Ovidiu, on șofer de tir care a vrut să ajute un conducător auto care a rămas în pană a fost spulberat de un autobuz al cărui șofer a părăsit locul accidentului. Bărbat a fost lovit în momentul în care s-a dus să ia un compresor. După 30 de minute de manevre de resuscitare ale echipajului SMURD, omul a fost declarat decedat. Acum poliția investighează împrejurările în care a avut loc accidentul.

Tot sâmbătă a mai avut loc un accident care a blocat tot traficul pe Autostrada Soarelui. Evenimentul rutier a avut loc la kilometrul 180 al Autostrăzii A2, în zona localității Peștera. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului puternic o persoană a decedat pe loc, alte două au rămas incarcerate, anunță evz.ro, citând informații oferite de Centrul Infotrafic.