Life

Noi acuzații grave pentru Kevin Spacey! Mai mulți bărbați au ieșit la înaintare și arată cu degetul spre actor

10.09.2020 | 19:23
Noi acuzatii grave pentru Kevin Spacey Mai multi barbati au iesit la inaintare si arata cu degetul spre actor
ADVERTISEMENT

Kevin Spacey a fost dat în judecată pentru fapte foarte grave. În prezent este acuzat că ar fi molestat bărbați, iar în acest sens i-au fost intentate mai multe procese. Cei care îl acuză sunt la rândul lor persoane celebre.

Mai exact, actorul Anthony Rapp, în vârstă de 40 de ani, alături de un alt bărbat, îl acuză pe Kevin Spacey de fapte greu de imaginat. Aceștia ar fi fost agresați, cu mai bine de patru decenii în urmă. Ceea ce înseamnă că pe atunci, Anthony Rapp avea vârsta de aproximativ 8 ani.

ADVERTISEMENT

Starul s-a confruntat de câțiva ani cu acuzații fără precedent. Pe numele său fiind formulate mai multe acuzații pentru agresiunile de acest fel. Actorul Anthony Rapp l-a dat în judecată și astfel a procedat și un alt bărbat, al cărui nume a rămas în anonimat.

Kevin Spacey, acuzat că a molestat copii! Starul de la Hollywood a fost dat în judecată

Traumele suferite la o vârstă foarte fragedă au avut un impact asupra lor. Anthony Rapp a dezvăluit că a fost molestat în anii 1980 de către Kevin Spacey. Nu este singura victimă ce i-a picat starului din serialul House of Cards cu tronc. Acuzațiile sunt deosebit de grave pentru actorul de 61 de ani.

ADVERTISEMENT

Celebrul bărbat a picat în dizgrație de câțiva ani, odată cu lansare mișcării “Me Too”, prin care multe personalități din SUA, și nu numai, au dezvăluit că au fost molestate de alte persoane celebre. Potrivit Hollywood Reporter, actorul Anthony Rapp a lansat primele acuzații în 2017.

Noi acuzații grave pentru Kevin Spacey! Mai mulți bărbați au ieșit la înaintare și arată cu degetul spre actor
Actorul Anthony Rapp îl acuză pe Kevin Spacey de fapt grave

Momentele agresiunii de care este acuzat Kevin Spacey s-au petrecut în anul 1986. Actorul l-a invitat pe Anthony Rapp la o petrecere, ce a avut loc în momentul în care acesta era foarte tânăr. La rândul său, Spacey avea puțin peste vârsta adolecenței.

ADVERTISEMENT

Agresiunea a avut loc atunci când actorul de 61 de ani l-a dus pe Rapp în patul său și acesta a fost nevoit ulterior să fugă și să se ascundă în baie. Mai târziu în seara petrecerii a reușit să fugă din apartament.

Procesul împotriva lui Kevin Spacey a fost intentat de către instanța supremă de stat din Manhattan. Anthony Rapp a încercat în mod constant să își facă dreptate, de câțiva ani, când și-a făcut curaj să își spună public povestea tulburătoare.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Kevin Spacey a declarat în trecut că nu își amintește respectiva întâlnire. Însă, acesta și-a cerut scuze față de victime.

ADVERTISEMENT
Tags: