Hotnews

Noi atacuri de artilerie în Doneţk. 5 oameni au MURIT

Cinci oameni au murit în noi atacuri înregistrate în republica autoproclamată Doneţk, în pofida armistiţiului semnat în urmă cu cinci luni la Minsk. Secesioniştii proruşi şi forţele...
Autor: Ionuţ Cataramă | 19.07.2015 | 12:56
Noi atacuri de artilerie în Doneţk. 5 oameni au MURIT

Cinci oameni au murit în noi atacuri înregistrate în republica autoproclamată Doneţk, în pofida armistiţiului semnat în urmă cu cinci luni la Minsk. Secesioniştii proruşi şi forţele armate ale Kievului se acuză reciproc de încălcarea armistiţiului. În pofida atmosferei de război, locuitorii aflaţi în zone periculoase refuză să plece şi să-şi lase în urmă casele.

Atacurile de artilerie au avut loc în oraşul Doneţk, în apropierea aeroportului deja distrus în confruntările dintre armata Kievului şi soldaţii separatişti. Oamenii se plâng că violenţele s-au intensificat în ultima vreme. Cu toate acestea, nu se îndură să-şi părăsească locuiţele.

„M-am născut în casa asta. Cum aş putea lăsa totul acum şi să plec? Casa a fost arsă şi tot ce era în ea s-a făcut scrum. Acum vin şi copiii mei. Vacanţa lor se termină pe 1 august. Şi copilul lor are 10 luni. Unde ar trebui să îl aducă?”, spun oamenii.

Autorităţile i-au somat, din nou, pe locuitorii din zonă să plece şi le-au promis că le asigură adăposturi.

Ultima oră! DOLIU MARE ÎN ROM NIA! Celebrul cîntăreţ de la noi a murit la doar 36 de ani!

 SFÎNTUL ILIE 2015: Ce trebuie să faci de SF. ILIE ca să ai spor tot anul 

Valentin Levchenko, şeful unui district din Doneţk: Le-am sugerat oamenilor de aici să se mute. Ar trebui să înţelegeţi că… În majoritate, oamenii vor să rămână aici pentru a îşi proteja casele de tâlhari.

Oamenii nu trăiesc doar cu spaima războiului. În viaţa de zi cu zi au mari probleme şi cu alimentele.

„Ne-au promis multe, dar nu au făcut mai nimic. Oamenii nu primesc alte ajutoare umanitare în afară de pâine. Doar cei de peste 60 de ani primesc câte ceva în plus de la Rinat Ahmetov (n.r. om de afaceri). Nu avem locuri de muncă şi nu ni se dă nimic”, spun locuitorii din Doneţk.

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

 ULTIMA ORĂ! ŞTIRE ŞOC DESPRE COTABIŢĂ! ANUNŢ CUTREMURĂTOR AL MEDICILOR! DOAMNE, DUMNEZEULE MARE!!!

Peste 6.500 de oameni au fost ucişi de la izbucnirea conflictului din estul Ucrainei, în luna aprilie a anului trecut. Chiar dacă atacurile s-au mai domolit după semnarea acordului de la Minsk, în urmă cu cinci luni, bombadamentele au continuat, iar secesioniştii proruşi şi forţele armate ale Kievului s-au acuzat reciproc că nu respectă armistiţiul.

Sursă: www.digi24.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!