Sport

Noi atacuri la adresa FRF după retrogradarea României în Liga Națiunilor: „Mi se pare aberant că nu ești ancorat în realitate”

Federația Română de Fotbal a fost atacată din nou după ce România a retrogradat în grupa C a Ligii Națiunilor.
27.09.2022 | 21:16
Noi atacuri la adresa FRF dupa retrogradarea Romaniei in Liga Natiunilor Mi se pare aberant ca nu esti ancorat in realitate
Noi atacuri la adresa FRF după retrogradarea României în Liga Națiunilor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Lovin și Basarab Panduru au criticat dur discursul lui Răzvan Burleanu, fiind de părere că președintele FRF-ului nu e ancorat în realitate.

Noi atacuri la adresa FRF după retrogradarea României în Liga Națiunilor

Florin Lovin și Basarab Panduru au avut atacuri dure la adresa FRF-ului după contraperformanța României din Liga Națiunilor: „Răzvan Burleanu are un talent oratoric. Îl poți acuza de multe, dar de asta nu. Mi se pare aberant că nu ești ancorat în realitate, nu vrei să îți vezi problemele.

ADVERTISEMENT

Când îi asculți, pare că trăim într-o țară perfectă. Problema e că jocul echipei naționale a arătat foarte rău în această campanie. Dacă te lași păcălit de ultimele două meciuri, e o îmbunătățire, dar nu e suficient”.

„Nu vedem realitatea, iar realitatea e că ne scufundăm, dar noi ieșim la televizor și spunem că nu ne scufundăm, că nu am retrogradat. La nivelul Federației nu se văd problemele. Nimeni nu-și asumă responsabilitate, nici Edi Iordănescu”, a mai spus Florin Lovin, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns în 2022 și n-am înțeles ce înseamnă Liga Națiunilor!”

Basarab Panduru a vorbit despre ce înseamnă de fapt Liga Națiunilor pentru România și crede că Răzvan Burleanu și acoliții săi nu au înțeles încă importanța competiției pentru „tricolori”:

„Nu știu cum să spui că e bine că n-am retrogradat în urna a patra, nici nu aveai cum să retrogradezi.

ADVERTISEMENT

De dus în urna doi ne puteam duce. Noi ne bucurăm că n-am picat în urna a patra, dar nici n-aveam cum să picăm în urna a patra, dar noi ratăm șansa să ajungem în urna a doua”.

„E păcat că am ajuns în 2022 și că încă n-am înțeles de fapt ce înseamnă Liga Națiunilor. Noi aveam posibilitatea de a ajunge la baraj și de a ne califica la turneul final, dacă nu reușeam asta prin prisma preliminariilor.

ADVERTISEMENT

Cum să nu fie importantă Liga Națiunilor? Păi pentru noi, pentru echipe ca noi a fost făcută Liga Națiunilor. Ce perspective să avem când noi jucăm cu echipa bună și adversarii cu echipa a doua sau a treia și terminăm pe ultimul loc?”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT