News

Noi audieri în cazul Caracal. Cine vine luni în fața procurorilor

19.08.2019 | 09:42
Noi audieri in cazul Caracal Cine vine luni in fata procurorilor

Ancheta în cazul crimelor de la Caracal care au îngrozit și revoltat întreaga opinie publică este departe de a se fi încheiat. Mai mult decât atât, procurorii continuă seria audierilor, în cursul zilei de luni, 19 august, la sediul DIICOT urmând să ajungă Remus Rădoi și Nicușor Oacă, cei doi afaceriști controversați, despre care se zvonește că ar domina întreaga zonă.

Remus Rădoi este bănuit că a indus în eroare anchetatorii pentru a se răzbuna pe clanul rival

Rădoi, cunoscut pe plan local drept „Codiță” va trebui să ofere explicații în legătură cu suspiciunile conform cărora, la solicitarea comisarului-șef Nicolae Alexe, cel care s-a ocupat inițial de anchetă, acesta i-ar fi indus în eroare pe polițiști. Mai concret, în loc să ajute la găsirea Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită, sechestrată și probabil ucisă de Gheorghe Dincă, presupusul interlop s-ar fi folosit de oamenii legii, trimițându-i pe tot felul de piste false, cu scopul de a se răzbuna pe Oacă, liderul clanului rival care controlează orașul.

De altfel, Remus Rădoi a explicat că a fost înștiințat în privința audierii la care va lua parte în calitate de martor, mărturisind totodată că va pune la dispoziția organelor de anchetă toate informațiile necesare. „Am fost sunat mai devreme și am fost anunțat că voi fi audiat. Voi vorbi despre tot ce mă vor întreba. Eu o sa le ofer informațiile necesare. Cred că de-a lungul timpului poliția a văzuta că oferim informații exacte. Consider lipsit de profesionalism dacă a apelat doar la noi și nu a folosit și alte surse de informații interne, a declarat cel poreclit „Codiță”.

Remus Rădoi, controversatul om de afaceri din Caracal, este așteptat din nou la sediul DIICOT pentru audieri. Sursa foto: digi24.ro
Remus Rădoi, controversatul om de afaceri din Caracal, este așteptat din nou la sediul DIICOT pentru audieri. Sursa foto: digi24.ro

Remus Rădoi, reacție dură la adresa procurorului care i-a cerut ajutorul pentru găsirea Alexandrei: „Lipsă de profesionalism”

Totodată, controversatul om de afaceri a comentat modul în care Alexe a gestionat ancheta în acest caz, catalogând decizia acestuia de a se baza doar pe informațiile furnizate de presupusul interlop drept o lipsă de profesionalism.

Consider lipsit de profesionalism dacă dânsul a purces doar la acele informații de la noi și nu a apelat la metodele clasice pe care dânșii le au în sensul de a verifica în baza de date a poliției și de a cere informații și la surse interne”, a mai spus Remus Rădoi.

 

 

 

Tags: