Fotbal intern

Alarmă falsă la Poli Iași: testele pentru Covid-19 au ieșit negative. Update

18.07.2020 | 21:18
Alarma falsa la Poli Iasi testele pentru Covid19 au iesit negative Update
ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc și Liga 1 ar putea fi lovită de noi cazuri de Covid, după ce un jucător a acuzat stări de rău în cursul zilei de vineri.

Cu o zi în urmă, șase jucători de la Dinamo au fost depistați pozitiv la testul de coronavirus, iar meciul restant cu Chindia Târgoviște a fost amânat.

ADVERTISEMENT

Noua suspiciune vine de la echipa Poli Iași, acolo unde un jucător, al cărui nume nu a fost dat publicității, s-a simțit rău, în condițiile în care moldovenii au jucat duminică împotriva celor de la Dinamo.


UPDATE 18 iulie, 21:15 / Poli Iaşi a anunţat pe contul de Facebook faptul că rezultatele testelor pentru Covid-19 au fost negative. Luni, de la 20:00 vor juca împotriva Viitorului lui Gică Hagi

ADVERTISEMENT

NE-GA-TIV!#PutemPentruPoli

Posted by FC Politehnica Iasi on Saturday, July 18, 2020


Liga 1 lovită de noi cazuri de Covid?

Oficialii clubului Politehnica Iași au anunțat că un jucător al echipei lui Mircea Rednic a acuzat o stare generală de rău, dar nu au menționat nimic despre Covid, însă un astfel de caz ar bulversa cu adevărat Liga 1.

”În această după-amiază, unul dintre jucătorii echipei noastre a acuzat o stare generală de rău. În consecință, pentru a preîntâmpina orice fel de probleme, antrenorul principal Mircea Rednic a decis anularea ședinței de pregătire din această seară. În urma rezultatelor investigațiilor medicale, vor fi luate măsuri în consecință”, se arată în comunicatul clubului.

ADVERTISEMENT

ANTRENAMENT ANULATÎn această după-amiază, unul dintre jucătorii echipei noastre a acuzat o stare generală de rău. În…

Posted by FC Politehnica Iasi on Friday, July 17, 2020

Din informațiile FANATIK, antrenamentul a fost oprit după ce un jucător a manifestat simptome de Covid, moment în care Mircea Rednic a decis să întrerupă ședința de pregătire. La nivelul lotul există îngrijorări, mai ales că jucătorii au venit în contact cu cei de la Dinamoși din acest motiv ”Puriul” a hotărțt să fie prevăzător.

În acest momente jucătorul este testat pentru coronavirus, iar rezultatele vor fi anunțate în cursul zilei de sâmbătă. Informațiile venite de la Iași spun că fotbalistul în cauză ar fi fundașul dreapta Rodney Lopes Cabral.

ADVERTISEMENT

Pus pe glume ca de obicei, tehnicianul formației Poli Iași, Mircea Rednic, s-a ținut de șotii și la conferința de presă susținută înaintea partidei cu FC Viitorul. El a început să tușească și le-a transmis jurnaliștilor că s-a întâlnit cu Ricardo Grigore, unul dintre jucătorii infectați.

Redevenind serios, Mircea Rednic a declarat: ”Nu-i de glumă. După meci, eram la flash şi a venit Grigore, el e copilul meu. Grigore are şi el coronavirus, am stat puţin de vorbă, aşa că sunt îngrijorat puţin”.

Și atacantul Andrei Cristea a dezvăluit că este îngrijorat de cazuri de Covid-19 de la Dinamo, deoarece jucătorii au intrat în contact în timpul partidei: ”Ne-a pus pe gânduri puţin şi lucrul ăsta nu ne face bine. Pentru că ar trebui să ne concentrăm pe fotbal şi uitaţi că sunt lucruri care ne trag înapoi”.

Între timp, LPF a anunțat programul următoarelor etape, iar Dinamo nu apare în lista de meciuri pentru etapele cu numărele 11 și 12 din play-out, în care ar fi trebuit să întâlnească Hermannstaddt și Sepsi.

ADVERTISEMENT