Life

Noi concurenți la Chefi la Cuțite. Schimbări importante în competiție

Noi concurenți pătrund în emisiunea Chefi la Cuțite. Schimbări importante în competiția culinară, ajunsă la sezonul cu numărul 11.
24.05.2023 | 15:03
Noi concurenti la Chefi la Cutite Schimbari importante in competitie
Schimbările de la Chefi la Cuțite se vor face de către unul dintre jurați. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Emoții strânse vor fi miercuri seară la Chefi la Cuțite, sezonul cu numărul 11. În competiția culinară vor intra noi concurenți, ceea ce va produce schimbări în fiecare dintre cele trei echipe, conduse de maeștrii bucătari, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Schimbări în echipele Chefi la Cuțite. Se vor aduce concurenți noi

În seara de 24 mai, se vor introduce la Chefi la Cuțite participanți din bootcamp. Astfel, echipele se vor reface. Totul va fi posibil datorită unei amulete pe care o deține Florin Dumitrescu. Cheful poate nominaliza nume și pentru colegii săi, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

”Este momentul oportun să putem face această mișcare, pentru că avem minus cinci oameni în echipe. Practic, avem ocazia de a oferi echipelor numărul initial de concurenți. Amuleta asta îmi oferă puterea de a băga oameni în taberele adverse, ceea ce mi se pare malefic dacă o joci deștept”, a spus marți seară Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea stau cu sufletul la gură, căci nu au nicio idee despre cum vor fi restructurate taberele lor. Sunt curioși dacă juratul și colegul lor, totodată, îi va încurca sau va încerca ”să bage râca-n echipe”.

ADVERTISEMENT

”În mărinimia lui, el vrea reîntregească echipele… Cred doar că vrea să bage râca-n echipe!”, va reacționa Cătălin Scărlătescu. Sunt foarte curios pe cine-mi aduce în echipă. Adică încearcă să mă încurce sau nu?!”, a comentat și Sorin Bontea.

Un concurent a fost eliminat marți seară de la Chefi la Cuțite

Tot miercuri seară se va desfășura battle-ul cu numărul 6. În cel anterior, a avut loc o eliminare a unui concurent. A plecat acasă Daniel Dragomir, din echipa lui Sorin Bontea. S-a considerat că el a avut cel mai slab preparat dintre toți adversarii săi.

ADVERTISEMENT

Daniel Dragomir a primit cu tristețe vestea că nu va mai putea să participe în continuare la Chefi la Cuțite. Dincolo de asta, se bucură de faptul că i s-a oferit șansa de a lua parte la competiția culinară, considerând-o o experiență unică.

”Aseară s-a încheiat călătoria mea la ceea ce a însemnat extraordinara experiență de viață Chefi la cuțite. Pentru mine NU a însemnat doar participarea la un show tv cu și despre gătit, a însemnat curajul de a ieși din zona de confort și a ma expune unor noi provocări și totodată de a-mi demonstra că indiferent de vârstă trebuie sa iti urmezi visurile.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc Chef Bontea pentru încrederea acordată și îmi pare extrem, extrem de rău că nu am reusit să demonstrez că a meritat folosirea celei mai importante amulete”, a postat Daniel Dragomir pe rețelele de socializare, în urma eliminării.

ADVERTISEMENT