Life

Noi controverse după nunta lui George Simion. Câți bani au încasat, de fapt, Nicu Covaci și trupa Phoenix

S-au iscat noi controverse după nunta lui George Simion cu Ilinca. Câți bani au primit cei de la trupa Phoenix. Nicu Covaci, liderul formației, a dezvăluit totul.
29.08.2022 | 20:16
Noi controverse dupa nunta lui George Simion Cati bani au incasat de fapt Nicu Covaci si trupa Phoenix
Câți bani a primit trupa Phoenix pentru a cânta la nunta lui George Simion. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai vechi trupe din România, Phoenix, a cântat sâmbătă la nunta lui George Simion cu Ilinca. S-au iscat controverse pe seama acestui subiect, iar liderul formației, Nicu Covaci, a venit cu explicații. El a dezvăluit și câți bani a primit.

Trupa Phoenix a stârnit controverse după ce a cântat la nunta lui George Simion. Ce spune liderul Nicu Covaci

Trupa Phoenix pare a fi fost plătită din banii donați pentru ridicarea unui spital mobil, promis de liderul AUR, scriu jurnaliștii de la defapt.ro. Aceeași publicație notează că s-a semnat contractul formației cu o fundație pentru care George Simion a solicitat invitaților donații, pentru oamenii fără posibilități materiale și care nu pot avea parte de asistență medicală.

ADVERTISEMENT

Nicu Covaci a spus pentru Libertatea că trupa Phoenix a primit 8.000 de euro. Asta după ce George Simion a mai precizat că evenimentul de la Măciuca a costat 12.000 de euro, proveniți din donații și cadouri.

”Preţul nostru este de obicei 10.000 de euro, dar, pentru că am fost convins să ajutăm un spital pentru copii, am lăsat la 8.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Negru pe alb, scrie în contract”, a declarat Nicu Covaci, luni, pentru Libertatea, menționând că banii includ costuri de cazare, transport și alte cheltuieli pentru cântare.

De ce a cântat trupa Phoenix la nunta lui George Simion cu Ilinca

Afirmațiile lui Nicu Covaci vin după ce vineri a justificat demersul său și al celorlalți membri ai ”Phoenix” de a concerta la căsătoria lui George Simion cu Ilinca.

ADVERTISEMENT

”Eu am încheiat un contract cu o fundație pentru un concert în fața a 10.000 de oameni. Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare, eu cânt în fața a 10.000 de oameni pe o scenă, undeva, la un festival.

Nu știu ce nuntă e, eu am încheiat un contract și cânt, din asta îmi câștig banii”, a mai spus Nicu Covaci pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT

Fundația din care ar fi fost plătită trupa Phoenix, tot potrivit defapt.ro, se numește Fundația Națională pentru Românii de Pretutindeni. Printre numele care au fondat-o se numără și jurnaliștii Mircea Marian și Cătălin Prisăcariu.

ADVERTISEMENT