Life

Noi critici pentru Elena Marin de la Survivor România. Ce a observat toată lumea că a făcut în prezența grecilor

Elena Marin de la Survivor România a ajuns din nou în atenția telespectatorilor. Vedeta și-a atras critici pentru cum comportamentul ei.
21.06.2021 | 11:39
Noi critici pentru Elena Marin de la Survivor Romania Ce a observat toata lumea ca a facut in prezenta grecilor
Elena Marin, alături de colegii ei de la Survivor România și cei de la greci. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Elena Marin de la Survivor România este una dintre cele mai contestate și apreciate concurente în aceeași măsură. Fosta asistentă de televiziune a reușit să îi enerveze din nou pe o parte a telespectatorilor.

Oamenii au comentat în mod negativ comportamentul pe care fosta dansatoare l-a avut în preajma concurenților greci. Faimoșii de la noi s-au unit cu cei de la Survivor România, iar Elena a încercat să socializeze în special cu băieții din echipă.

ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii, cârcotași ca de obicei, au remarcat faptul că Elena era extrem de entuziasmată în preajma lui Ilyas, unul din faimoșii greci.

Elena Marin de la Survivor România, judecată aspru de fanii emisiunii

Unii au scris pe Facebook faptul că Elena s-ar fi făcut de râs în fața acestora și a început să devină obositoare vorbind mereu despre faptul că ea știe să danseze.

ADVERTISEMENT

Altcineva a remarcat că Elenei i-a dispărut durerea de gleznă în momentul în care s-a îmbrățișat cu Ilyas.

Cei mai pudibonzi nu au gustat dansurile Elenei alături de concurenții greci. Internauții au fost extrem de duri cu vedeta, spunând că nu știe să danseze altfel decât ca o animatoare.

ADVERTISEMENT

„Hai, Lenuțo că ai reușit să te faci de râs si in față grecilor! Păi frumoase-ți sunt mișcările din repertoriul animatoarelor? Rușinică!”, a scris cineva pe unul din grupurile de pe Facebook dedicate emisiunii de la Kanal D.

Faimoasa nu și-a atras critici doar pentru asta. Fanii reality-show-ului susțin că publicul care își votează prin SMS preferații este păcălit de atitudinea concurentei, care s-ar preface destul de mult în fața camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Mare parte din telespectatori nu o mai văd drept victimă pe concurentă

Cineva a avut de adresat niște critici chiar la adresa producătorilor, care ar tăia anumite materiale de pe insulă astfel încât Elena să iasă favorabil.

„De exemplu, materialul în care Elena ii reamintea lui Zanni ca s-ar fi dat la ea😦😣 De ce ar reaminti despre acele discuții o femeie care are un “strigăt de ajutor” pentru public? O femeie care nu mai poate? Așa se comportă o femeie care nu mai poate? Deschizând noi și noi subiecte?

Vă spun eu.. o femeie care nu mai poate, le închidea gura celor trei din două vorbe. Dar eu văd ca îi place la nebunie postura de victimă. Îi place atât de mult, încât cred ca visează nopțile la noi scenarii de pus în aplicare”, este un alt comentariu scris de un fan.

 

ADVERTISEMENT