News

Noi detalii apar în cazul gemenilor morți în Ploiești. Mama lor făcea live pe Facebook când copiii au căzut de la etaj

Noi detalii apar în cazul gemenilor morți în Ploiești. Ce făcea mama lor când ei stăteau singuri.
12.08.2021 | 10:52
Noi detalii apar in cazul gemenilor morti in Ploiesti Mama lor facea live pe Facebook cand copiii au cazut de la etaj
Ce făcea mama l gemenilor morți în Ploiești când ei au căzut de la etaj. Sursa foto: observatorph.ro
ADVERTISEMENT

Mama celor doi copii morți în Ploiești făcea o transmisiune live pe pagina sa de Facebook când a avut loc tragedia. Pe filmare se aud sirenele ambulanțelor.

Noi detalii apar în cazul gemenilor morți în Ploiești. Ce făcea mama copiilor

Mai mult, filmarea se încheie când cineva bate puternic la ușa femeii. Ea merge să deschidă și oprește transmisiunea în direct, iar ora la care au loc aceste evenimente este cea potrivită.

ADVERTISEMENT

Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 20:48, iar la scurt timp după aceea femeia încheie filmarea de pe rețelele de socializare. Informațiile inițiale arătau că femeia făcea curat, în timp ce copiii ei de doi ani se aflau în dormitor.

Cei doi copii morți se jucau în fața unei ferestre, unde se afla o masă, pe care s-au urcat. De acolo au căzut cei doi, după ce s-au aplecat. Fetița ar fi fost prima care s-a prăbușit, iar apoi și frațiorul ei.

ADVERTISEMENT

“Doi copii gemeni, fată și băiat, cu vârsta de 2 ani și o lună, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament. Din păcate aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Prahova.

Martorii la această tragedie au fost cei care au sunat la 112. Medicii sosiți la fața locului le-au acordat primele îngrijiri medicale celor doi copii, dar aceștia au murit.

ADVERTISEMENT

Gemenii morți în Ploiești nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au decedat. La fața locului au sosit două ambulanțe și alte echipaje specializate în asemenea intervenții.

“Sunt asistaţi medical de către echipaje de la SAJ Prahova. Pompierii prahoveni au alocat la locul evenimentului o autoscară, o autospecială de stingere, o descarcerare şi două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă”, a precizat ISU Prahova.

ADVERTISEMENT

Mama celor doi copii a fost aspru criticată pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că ea făcea live pe Facebook în timp ce copiii ei erau morți, după ce au căzut de la etaj, pe asfalt.

Aceasta este acum în stare de șoc și după tragedie a fost dusă la spital să primească îngrijiri medicale. Femeia a fost apoi internată la Spitalul de Psihiatrie.

Ancheta în desfășurare va arăta dacă părinții se fac vinovați de neglijență. Ei mai au acasă un copil.

ADVERTISEMENT