Fotbal intern

Noi detalii de la întâlnirea dinamoviștilor cu Ludovic Orban: „Construcția stadionului începe în primăvară”

07.12.2020 | 13:08
Noi detalii de la intalnirea dinamovistilor cu Ludovic Orban Constructia stadionului incepe in primavara
Noi detalii de la întâlnirea dinamoviștilor cu Ludovic Orban: „Construcția stadionului începe în primăvară”
ADVERTISEMENT

Dinamoviștii s-au văzut cu primul ministru al României, Ludovic Orban. Ion Marin a dezvăluit că Dinamo va avea un stadion nou, iar construcția arenei va debuta în primăvara lui 2021. 

Ion Marin, fostul tehnician de la Dinamo, a spus, la emisiunea ProSport Live, că primul ministru al României, Ludovic Orban, a zis că echipa din Ștefan cel Mare va avea o arenă nouă.

ADVERTISEMENT

Mai multe personalități dinamoviste, printre care și Ion Marin, au participat la o ședință cu primul ministru Ludovic Orban, în care s-a discutat despre realizarea unei noi arene pentru echipa din București.

Detalii de la întâlnirea dinamoviștilor cu Ludovic Orban: „Se face în primăvară”

”Câinii” sunt pe poziția cu numărul 12 în campionatul României, cu 12 puncte acumulate, după tot atâtea partide. Fostul antrenor al lui Dinamo este sigur că echipa din Ștefan cel Mare va avea o nouă arenă, după discuția pe care a avut-o cu primul ministru. Mai mult de atât, Ion Marin spune că lucrările la noul stadion vor debuta în primăvara lui 2021.

ADVERTISEMENT

„Am fost o delegație restrânsă, ne-a primit domnul prim-ministru. A fost foarte amabil, a fost foarte clar. Deci, Dinamo va avea stadion nou! Promisiunea făcută de primul ministru nu cred că poate fi încălcată. Mai durează ceva la niște documente și se va trece la construcție. Am încredere că din primăvară se va trece la construcție”, a spus Ion Marin pentru Prosport.

Arena echipei din Ștefan cel Mare a fost construită în 1951, iar ultima renovare s-a făcut în urmă cu 13 ani. Octavian Abrudan, fost jucător de fotbal, este de părere că ar fi o minune dacă echipa din Ștefan cel Mare va reuși să-și revină din punct de vedere financiar. El îi blamează pe spaniolii din conducerea lui Dinamo deoarece au luat fotbaliști cu salarii extrem de mari și nu pot să le plătească.

ADVERTISEMENT

Legendele dinamoviste s-au întâlnit cu premierul

În data de 4 decembrie, mai multe glorii ale lui Dinamo și oameni din anturajul clubului s-au întâlnit cu premierul Ludovic Orban la sediul Guvernului. Costel Orac, Ionel Augustin, Patrick Borcea, Florin Prunea, Ion Marin, Marin Dragnea, Gică Mihali, Țețe Moraru, Claudiu Niculescu, Marius Niculae, Ionel Dănciulescu și Ionel Culina au fost cei prezenți la întâlnirea cu Ludovic Orban.

Principalul punct de discuție a fost construcția noului stadion Dinamo. „100% se va face stadionul! Toată lumea e îngrijorată de ceea ce se întâmplă la Dinamo, fiindcă e vorba de un brand. Ministrul Vela știe tot ceea ce se întâmplă la Dinamo”, a declarat Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

„Îi mulțumim domnului premier Ludovic Orban pentru întâlnirea de astăzi, vom face orice efort pentru a ne atinge obiectivul. Să vă fie frică, câinii se ridică! Nimic nu ne va opri din visul nostru! Vrem stadion!”, a scris Ionel Dănciulescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT