Sport

Noi detalii despre accidentarea lui Paul Anton! Când ar putea să revină pe teren mijlocașul lui Dinamo. Exclusiv

Paul Anton are probleme la metatarsiene și nu s-a antrenat în ultimele zece zile. FANATIK a aflat cum decurge recuperarea mijlocașului central al lui Dinamo.
06.07.2021 | 08:56
Noi detalii despre accidentarea lui Paul Anton Cand ar putea sa revina pe teren mijlocasul lui Dinamo Exclusiv
ADVERTISEMENT

Paul Anton este fără doar și poate unul dintre cei mai importanți jucători al lui Dinamo în acest moment și unul dintre liderii din vestiarul „câinilor”.

FANATIK a aflat în exclusivitate că jucătorul se poate însă transfera la orice echipă care va plăti suma de 200.000 de euro, la fel cum s-a întâmplat și în cazul lui Deian Sorescu, care a primit o hârtie din partea clubului.

ADVERTISEMENT

Paul Anton ar putea fi pe teren la meciul din prima etapă cu FC Voluntari

Din informațiile FANATIK, accidentarea lui Paul Anton nu este atât de gravă pe cât s-a crezut inițial. Jucătorul a început deja alergările ușoare, după ce în ultimele zile a avut program de pregătire separat în sala de forță.

Astfel, în maxim zece zile, Anton se va putea antrena din nou normal, așa că are șanse bune să fie pe teren măcar câteva minute la prima partidă din noul sezonul din Casa Pariurilor Liga 1, care va avea loc în Ștefan cel Mare împotriva Voluntariului.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ar putea să se antreneze normal încă de lunea viitoare, însă cel mai probabil staff-ul lui Dinamo nu va risca nimic. Până la meciul cu FC Voluntari mai sunt aproape două săptămâni, însă jucătorii lui Dinamo nu prea s-au antrenat în ultimul timp și au boicotat și amicalele cu Dunărea Călărași și Rapid, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Paul Anton a fost dorit de Sepsi Sfântu Gheorghe

FANATIK a anunțat în premieră faptul că Sepsi Sfântu Gheorghe îl dorește pe Paul Anton, iar suma de 200.000 de euro pentru un jucător cu experiență evaluat la un milion de euro e o nimica toată pentru clubul deținut de Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT

Sepsi e unul dintre cele mai stabile cluburi din Liga 1 din punct de vedere financiar, iar în acest sezon va juca în premieră și în cupele europene, ceea ce e atractiv pentru majoritatea jucătorilor. Ba, mai mult, covăsnenii vor juca pe un stadion nou-nouț și foarte cochet.

Mijlocașul central de 30 de ani mai are un an contract cu Dinamo, iar în sezonul precedent a jucat 37 de meciuri, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai „câinilor”. A reușit să marcheze șapte goluri și a dat alte două pase de gol.

ADVERTISEMENT

Paul Anton e jucătorul cu cel mai mare salariu de la Dinamo

FANATIK a aflat în exclusivitate salariul uriaș al lui Paul Anton de la Dinamo, fiind jucătorul care încasează cei mai mulți bani din actualul lot: 240.000 de euro pe an.

După ce a negociat cu DDB, Anton a acceptat în iarnă o diminuare importantă a salariul său, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă Dinamo. Astfel, jucătorul a primit doar 9.000 de euro pe lună, însă această înțelegere a fost valabilă doar până la finalul sezonului trecut.

Acum, salariul său a revenit la cota din contract, însă la fel ceilalți colegi ai săi de la Dinamo e neplătit de mai multe luni de zile și a notificat deja clubul, așa cum au făcut-o mulți alți jucători.

Eu sunt într-o perioadă de convalescență. Aștept să am o discuție cu cineva, să lămuresc. Am avut discuții cu cei din DDB, însă, în momentul de față, administratorul judiciar va conduce clubul și va trebui să vorbim cu el. E cea mai neagră situație, un moment foarte delicat, sper să existe mai multă comunicare și să se rezolve”. – Paul Anton

  • 7 zile e perioada în care Anton ar putea reveni la antrenamente
  • 1 an mai are contract mijlocașul de 30 de ani cu Dinamo
  • 1.000.000 de euro e cota lui Paul Anton
  • 20.000 de euro e salariul lunar al jucătorului
ADVERTISEMENT