News

Noi detalii despre cazul tatălui care și-a înjunghiat fetițele gemene. Oamenii legii, afectați de cele văzute

Polițistul care l-a încătușat pe tatăl din Roman, cel care și-a înjunghiat copilele gemene, face dezvăluiri șocante de la momentul intervenției. Este afectat de ceea ce a văzut.
11.11.2021 | 18:57
Noi detalii despre cazul tatalui care sia injunghiat fetitele gemene Oamenii legii afectati de cele vazute
ADVERTISEMENT

Omul legii își amintește cu dificultate de cele întâmplate, cel mai mult impresionându-l reacția mamei, care era plină de sânge atunci când el a sosit la fața locului.

Polițistul își aduce aminte și de vecinul care l-a ajutat să spargă ușa apartamentului, pe care-l cataloghează drept erou. Vă avertizăm că urmează detalii cu impact emoțional!

ADVERTISEMENT

Mărturii șocante alte polițistului care l-a încătușat pe tatăl ucigaș: ”Mama copiilor era plină de sânge”

Mama celor două gemene (dintre care una a murit și una supraviețuiește-n.r) cerea disperată ajutorul și plângea, fiind și ea la rândul său înjunghiată de bărbat.

”Ni s-a comunicat că trebuie să mergem acolo. Am găsit-o pe mama copiilor plină de sânge în faţa blocului, plângea, era disperată, ne cerea ajutorul.

ADVERTISEMENT

A venit un vecin cu un dispozitiv metalic, am reuşit să spargem uşa şi să intrăm în apartament. Când am intrat în casă, agresorul stătea în mijlocul casei, plin de sânge, l-am încătuşat şi l-am dus în sediul Poliţiei”, a declarat polițistul Ioan Cănărău pentru Antena 3.

Ioan Cănărău are în memorie vorbele pline de durere al mamei. Tot atunci, și-a dat seama că pentru una dintre gemenele de doar trei luni nu mai existau șanse de supraviețuire, era deja decedată.

ADVERTISEMENT

”Mi-au rămas în minte vorbele mamei care spunea: <<Mi-a omorât copilul, ce ai făcut, nenorocitule?>>. În final, am înţeles că una dintre copile a decedat.

Pe acel vecin îl consider un erou, pentru că am reuşit să spargem uşa şi să intrăm în locuinţă. Celălalt copil trăieşte”, a mai detaliat omul legii.

ADVERTISEMENT

Reacția criminalului atunci când a fost arestat

Tatăl celor două gemene era cel mai probabil tot în  stare de șoc, în ziua tragediei, deoarece a fost găsit tremurând și nu s-a opus atunci când a fost încătușat. Polițistul a ținut să puncteze că a luat parte la multe evenimente de acest fel de-a lungul timpului, dar că, până acum, niciunul nu l-a afectat atât de mult.

”Tatăl gemenelor nu zicea nimic, tăcea şi tremura. Nu s-a împotrivit tatăl, l-am încătuşat şi l-am dus la sediul Poliţiei Roman. Şi jandarmii au ajutat la acordarea primului-ajutor.

Sunt poliţist, am fost trimis la multe evenimente tragice, dar aşa ceva nu am văzut până acum. În meseria asta vezi multe, te întâlneşti cu multe situaţii de acest gen”,  a mai subliniat poliţistul.

Copila care a supraviețuit se află la ATI Iași. Tragedia a avut loc în urmă cu câteva zile, când un individ de 40 de ani, din Roman, s-a certat cu soția și a înjunghiat-o în zona gâtului.

Femeia, în vârstă de 34 de ani a reușit, totuși, să scape din mâinile acestuia, l-a luat cu sine și pe băiatul lor de 9 ani, și a ieșit afară strigând după ajutor. Atunci a fost momentul când agresorul, rămas în casă doar cu bebelușii de doar 3 luni, s-a năpustit asupra lor și i-a înjunghiat și pe aceștia. Pentru fapta sa, bărbatul riscă ani grei de închisoare.

ADVERTISEMENT
Tags: