Life

Noi detalii despre ce se întâmplă la Acces Direct! Mirela Vaida explică situația cu care se confruntă Vulpița, Viorel și alți doi angajați, testați pozitiv cu SARS CoV2

29.07.2020 | 15:13
Noi detalii despre ce se întâmplă la Acces Direct! Mirela Vaida explică situația cu care se confruntă Vulpița, Viorel și alți doi angajați, testați pozitiv cu SARS CoV2
Noi detalii despre situația de la Acces Direct! Mirela Vaida explică situația cu care se confruntă Vulpița, Viorel și alți doi angajați, testați pozitiv cu SARS CoV2
ADVERTISEMENT

Emisiunea Acces Direct a fost suspendată temporar din cauză că mai mulți angajați și colaboratori, printre care și Vulpița și Viorel, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, a adus noi detalii despre ce se întâmplă în culisele emisiunii, dar și care este starea ei de sănătate. A fost sau nu infectată și ea.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Mirela le-a răspuns celor care suspectează că situația cu care se confruntă angajații Antenei 1 este, de fapt, o regie, iar Vulpița și Viorel nu fac altceva decât să joace după cum li se cântă.

Mirela Vaida, noi detalii despre ce se întâmplă la Acces Direct

Pentru a spulbera orice urmă de îndoială și a răspunde și întrebărilor care stau pe buzele fanilor emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida a transmis un mesaj prin care speră să ofere răspunsuri la toate dilemele telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

”Încă nu am niciun simptom, sper nici să nu am. Într-adevăr e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în casă”. 

„Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor: mă bucur de clipele pe care până acum le petreceam la muncă. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină.

Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol! Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii.

ADVERTISEMENT

Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri