DIVORŢ NICULAE. Ce-i cere soţiei! Noile detalii

Mirela Apostol   
în Nicio categorie
14/01/2015, 08:26
DIVORŢ NICULAE. Ce-i cere soţiei! Noile detalii
DIVORŢ NICULAE. Scandalul dintre atacantul dinamovist şi cea care i-a fost alături timp de 16 ani ajunge în faţa instanţei.

DIVORŢ NICULAE. Judecătoria Sectorului 1 a stabilit deja primul termen al procesului de divorţ deschis de Marius Niculae pe numele Cristinei, cea care i-a fost alături timp de 16 ani. Atacantul cere desfacerea căsătoriei şi revenirea soţiei la numele de fată. Şedinţa de judecată se va desfăşura în spatele uşilor închise.

DIVORŢ NICULAE. Niculae ajunge în faţa judecătorilor după ce, potrivit surselor noastre, un divorţ în faţa unui notar nu a fost posibil. La mijlocul lunii decembrie, cei doi nu s-au putut înţelege asupra împărţirii bunurilor şi a numelui pe care soţia atacantului îl va purta după divorţ.

DIVORŢ NICULAE. Potrivit înformaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, Marius Niculae a decis să pună capăt relaţiei cu soţia sa după ce ar fi aflat că acesta are o relaţie extraconjugală. Mai grav, femeia nu ar fi fost la prima aventură. Marius şi Cristina s-au cunoscut în urmă cu 16 ani, la un majorat dat în cinstea unui prieten comun. Ea era elevă în clasa a XII-a, el era la început de carieră fotbalistică. S-au căsătorit după nici doi ani, iar în prezent au împreună o fetiţă.

Sursa: www.spynews.ro

Închide ×