News

Noi detalii despre presupusul criminal din Caracal. Ce spune o fostă angajată a sa: ”Fierbea la câini”

26.07.2019 | 15:27
Noi detalii despre presupusul criminal din Caracal Ce spune o fosta angajata a sa Fierbea la caini

O femeie care a lucrat ca bucătăreasă în casa presupusului criminal din Caracal a făcut devăluiri șocante în legătură cu viața și traiul bărbatului de 65 de ani. Fosta angajată a dezvăluit că bărbatul, Gheorghe Dincă i-a oferit bani pentru relații intime.

Suspectul criminal în cazul celor două fete din Caracal ducea o viață haotică

Viorica Stoian, o fostă angajată a presupusului criminal din Caracal, bărbatul care ar fi răpit și ucis cel puțin două fete luate la ocazie, a dezvăluit detalii despre viața și casa acestuia. Femeia a lucrat ca bucătărească timp de trei luni pentru bărbatul în casa căruia s-au găsit haine, bijuterii, oase și bucăți de carne care se pare că au legătură cu dispariția adolescentelor din județul Olt. Fosta angajată a declarat că bărbatul i-a oferit bani pentru relații intime.

„Mi-a spus că îmi dă o sumă de bani să mă culc cu el, iar când am auzit am plecat acasă. Nu am mai lucrat. Trei luni de zile am lucrat la el, acolo sus. În casă e mizerie. Fierbea la câini, avea câini mulți. Soțul meu i-a făcut un gard înalt. Are un gard de 3-4 metri, din bolțari”,  a declarat Viorica Stoian. Femeia a mai spus că și ea a fost luată la ocazie de suspect. „Da, lua oameni la ocazie. Pe mine m-a dus cu butelia, fără frică, fără nimic, fără să ştiu. Deci am luat butelia, m-am suit la el în maşină şi am mers să încarc butelia.”, a mai povestit Viorica Stoian, potrivit stiripesurse.ro.

Mecanicul auto a răpit și ucis cel puțin două fete
O fostă angajată a presupusului criminal din Caracal face dezvăluiri șocante. Sursa foto: spynews.ro

Vecinii suspectului criminal au povestit ce s-a întâmplat în casa bărbatului

Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu sunt cele două fete dispărute în orașul Caracal după ce au fost luate la ocazie. Adolescentele au dispărut la un interval de trei luni. Vecinii suspectului criminal au povestit ce s-a întâmplat în casa în care fetele și-au găsit sfârșitul. „Fata asta de aici care e de la Dobrosloveni (n.r. Alexandra Măceșanu) e colegă cu fata mea care e la ‘Mihai Viteazu’ şi de dimineaţă auzirăm că s-ar fi găsit topite, ce să vă spun aşa am auzit şi eu. Am auzit că le-a luat, le-a pus formol la gură la ocazie, a adus-o acasă a legat-o de masă, că-i plăceau filmele de groază lui. Asta am auzit şi noi vă daţi seama, ce vorbeşte toată lumea”, a fost declarația șocantă a vecinei lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au găsit în casa mecanicului auto haine și bijuterii ce au aparținut celor două fete, precum și alte bunuri. În plus, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au găsit oase calcinate într-un butoi care provin de la cel puțin două cadavre, dar nu mai mult de patru. Se pare că trupurile au fost tranșate și apoi au fost arse cu acid sulfuric.

„În butoiul în care au fost găsite aceste rămăşiţe au fost identificate şi bijuterii, respectiv inele, ce par a fi ale fetei dispărute la data de 24 (Alexandra Măceşanu n.r.), dispariţie sesizată pe data de 25. În urma acestor verificări, bărbatul a fost identificat, se află în prezent în custodia noastră şi este audiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române Georgian Drăgan, conform observator.tv.