Fotbal intern

Noi detalii despre scandalul dintre Gică Hagi şi Yuksel Yesilova. “Adevărul este undeva la mijloc!”

04.10.2018 | 11:14
Noi detalii despre scandalul dintre Gica Hagi si Yuksel Yesilova Adevarul este undeva la mijloc

După ce Yuksel Yesilova a făcut devăluiri despre incidentul de la meciul Viitorul – Astra, scor 1-0, într-un inteviu acordat pentru FANATIK, Cristian Bivolaru, preşedintele grupării din Ovidiu, a oferit noi detalii despre scandalul dintre cei doi. Oficialul fostei campioane susţine că jucătorii Viitorului nu au dat dovadă de lipsă de fair-play şi este de părere că “adevărul este undeva la mijloc”.

“Adevărul este undeva la mijloc, în general jucătorii noştri nu cred că dau dovadă de lipsă de fair-play. Cred că s-ar fi întâmplat şi în meciul acesta, ca mingea să fie returnată, dacă n-ar fi fost o situaţie mai deosebită…În ultimele 15 minute, cred că s-au jucat doar cinci. De trei sau patru ori a intervenit doctorul”, a spus Cristian Bivolaru pentru prosport.

Bivolaru, noi detalii despre scandalul dintre Gică Hagi şi Yuksel Yesilova

Cristi Bivolaru susţine că Gică Hagi regretă că a fost implicat în scandalul cu Yuksel Yesilova, toate acestea deoarece îşi doreşte să fie un exemplu pentru fotbaliştii de la FC Viitorul Constanţa.  “Am văzut şi declaraţiile lui de la flash-interviu, am vorbit şi după aceea. El regretă ce s-a întâmplat pentru că îşi doreşte să fie un exemplu pentru jucători, pentru spectatori şi astfel de evenimente le detestă cu siguranţă. Pot să vă spun cu mâna pe inimă, vina lui este foarte mică pentru că, efectiv, după meci noi eram împreună cu observatorul de joc şi a intrat al patrulea oficial în biroul observatorului, iar noi discutam exact pe tema marcării golului. Gică s-a dus personal şi i-a cerut scuze lui Gigi Mulţescu, dar când de pe bancă sare unul şi te înjură, e greu sa te controlezi. Aşa s-au desfăşurat lucrurile”a mai spus Cristi Bivolaru pentru sursa citată mai sus.

Yuksel Yesilova a urmărit antrenamentul Astrei alături de Gigi Mulţescu
Yuksel Yesilova şi Gigi Mulţescu la un antrenament al Astrei Giurgiu

FC Viitorul Constanţa – Astra Giurgiu, scor 1-0, în etapa a 10-a din Liga 1 Betano, în sezonul 2018 – 2019.