Fotbal intern

Noi detalii despre stadionul Arcul de Triumf. Când încep lucrările la arena aflată în programul pentru EURO 2020

30.03.2019 | 10:18
Noi detalii despre stadionul Arcul de Triumf Cand incep lucrarile la arena aflata in programul pentru EURO 2020

CNI (Compania Națională de Investiții) a oferit noi detalii despre stadionul Arcul de Triumf. Adrian Cefalan, directorul de invesiții al CNI, a dezvăluit pentru prosport.ro că lucrările la micuța arenă de rugby vor fi demarate, cel târziu, la începutul lunii mai.

Noi detalii despre stadionul Arcul de Triumf

Arena Națională va găzui patru partide de la EURO 2020, pe 14, 18, 22 și 29 iunie 2020, iar dacă echipa națională a României se va califica la acest turneu final, atunci “tricolorii” vor juca cel puțin două partide la București. Stadionul Arcul de Triumf o să fie folosit drept teren de antrenament pentru selecționatele care vor evolua la București.

Situația stadionului Arcul de Triumf a fost un pic mai complicată, toate acestea deoarece au fost necesare mai multe aprobări, datorită zonei în care este amplasată arena. Toate detaliile au fost puse la punct, iar lucrările vor începe în luna mai.

Stadionul Arcul de Triumf, modernizat pentru EURO 2020

Arena Arcul de Triumf va avea 8.100 de locuri

Capaciatea stadionului Arcul de Triumf va fi de 8.100 de locuri, dintre care 100 vor fi destinate persoanelor cu dizabilități. Arena va beneficia de un teren utilizabil pentru competiții sportive de rugby și fotbal, cu dimensiuni totale de 120m x 80m, prevăzut cu o suprafață de joc de tip gazon natural hibrid.

Gazonul va avea un sistem de drenaj în surplus și încălzire pentru sezonul de iarnă. Mai mult, arena va avea vestiare pentru sportivi și arbitri, spații pentru mass media, sală de conferiță și zonă de flash interviuri, puncte de prim-ajutor pentru spectatori și centru de recuperare pentru sportivi, post de control anti-doping și spații administrative.

Tags: