Life

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Rică Răducanu. Declarații de pe patul de spital: ”E urâtă de tot, să mor”

15.01.2021 | 18:15
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Rică Răducanu. Declarații de pe patul de spital: ”E urâtă de tot, să mor”
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Rică Răducanu. Declarații de pe patul de spital: ”E urâtă de tot, să mor”. Sursa foto: adevarul.ro
ADVERTISEMENT

Rică Răducanu a oferit noi informații despre starea sa de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus. Sportivul a dezvăluit cum se simte în momentul de față direct de pe patul de spital. 

Fostul fotbalist a mărturisit că ar putea sta în carantină și acasă, însă rămâne în unitatea medicală pentru că este internată și soția sa, care are o formă mai gravă a bolii. Cei doi comunică prin intermediul telefonului, partenera de viață a vedetei ținându-l la curent.

ADVERTISEMENT

În plus, un alt motiv pentru care Rică Răducanu vrea să rămână internat în continuare în spital este că îi e urât să stea singur în propria casă. Fostul sportiv se teme să nu „evadeze” pentru că nu are stare să stea în locuință atât de mult timp.

Rică Răducanu, ultimele vești despre starea sa de sănătate. Fostul sportiv are coronavirus

„Eu cum am venit așa sunt! Stau în pat, fac două injecții… Nu mi-au dat nimic. Eu cred că puteam să stau acasă. Dar așa, singur, cred că făceam vreo prostie. Plecam de acasă… Nu am simptome.

ADVERTISEMENT

De aia l-am și întrebat pe domnul doctor, nu-mi dai și mie o pastilă? Femeia mi-a zis că, dacă vreau, pot să mă duc acasă, dar singur? Eu nu pot să stau singur.

Mai vorbesc cu ea (soția) la telefon. Și pe whatsapp, îmi mai trimite ea poze, că eu nu prea mă pricep cu tehnica asta”, a declarat Rică Răducanu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, în urmă cu puțin timp.

În altă ordine de idei, fostul mare sportiv a dezvăluit că nu este de glumă cu virusul din China. Fostul rapidist i-a sfătuit pe oameni să se ferească de această boală și să aibă foarte mare grijă în continuare pentru că situația e „urâtă de tot”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Rică Răducanu a ținut să vorbească despre cadrele medicale care muncesc cu orele în spitalele din țara noastră, mărturisind că îi stimează pentru sacrificiul pe care-l depun în această perioadă grea.

„Băi, tată, e urâtă de tot, să mor eu! Să aveți grijă, să nu ajungeți aici, că te iau toate. Eu cred că am avut o formă ușoară, dar alții… Toată stima pentru doctori, asistente, nici nu le vezi fețele, toată stima și pentru polițiști”, a completat fostul sportiv în show-ul „La Măruță”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri