Noi detalii despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Mcsim Nicoară. Ce șanse de recuperare există

Stefania Bacanu   
în Stiri mondene
21/05/2020, 19:49
Noi detalii despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Mcsim Nicoară. Ce șanse de recuperare există
Declarații mincinoase în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară. Sursa foto - ziaruldeiași.ro

Starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este în continuare critică. Artista este intubată și ventilată mecanic, dar sunt mici semne de evoluție. Chiar și așa, medicii sunt în continuare rezervați.

Starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Noi detalii

Maria Macsim Nicoară se află în continuare în stare critică. Este intubată și ventilată mecanic, dar sunt ceva semne de evoluție.

Cu toate acestea, medicii nu vor să facă prea multe comentarii referitoare șansele de supraviețuire, dar au recunoscut că prognosticul ar putea fi schimbat în câteva zile, după ce, la momentul accidentului, erau extrem de rezervați.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicioară este internată în spitalul de Neurochirurgie de la Iași, după ce pe, 9 mai, a căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește împreună cu soțul său, Codrin Nicoară.

În urma teribilului accident, a suferit traumatisme extrem de grave, fiind operată de urgență. Din păcate, artista este în continuare în comă, iar medicii fac tot ce le stă în putință pentru a o salva.

Maria Macsim Nicioară a suferit un traumatism cranio-cerebral grav și se află la terapie Intensivă. În astfel de cazuri, spun medicii, starea pacientului se poate schimba dintr-un moment în altul.

Un accident cu multe semne de întrebare

Accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool, în seara zilei de 9 mai, în jurul orei 23.00. Mezzosoprana a căzut pe scările casei, după ce ar fi băut mai multe pahare de vin, împreună cu soțul ei.

Maria Macsim Nicoară a fost dusă la spital târziu, abia după 8 ore, când soacra sa a sunat la 112 și a anunțat că nora ei se simte rău. Încă se fac cercetări cu privire la întârzierea apelului către ambulanță.

Maria Macsim Nicioară lucrează de 25 de ani la Opera din Iași și este doctor în muzică.

Închide ×