Sport

Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher: “Ne uităm la televizor împreună”

01.11.2020 | 18:04
Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher Ne uitam la televizor impreuna
ADVERTISEMENT

Jean Todt a dezvăluit ce se întâmplă cu fostul mare pilot de Formula 1. Michael este susținut de familie, dar și de medicii care au grijă de el. 

Michael Schumacher nu mai este o persoană publică după groaznicul accident suferit la schi în urmă cu 7 ani, însă fostul pilot nu este rupt de lume chiar dacă este departe de ochii oamenilor.

ADVERTISEMENT

Jean Todt, fostul său șef de la Ferrari și președinte al Federației Internaționale de Automobilism în prezent, este unul dintre puținii amici care îl vizitează destul de des pe fostul pilot.

Fostul pilot locuiește în Spania

”El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună,”, a spus Jean Todt în cadrul unui interviu pentru cei de la De Telegraaf.

ADVERTISEMENT

Băiatul lui Michael Schumacher, Mick (21 de ani), ar putea debuta în Formula 1. ”Nu pot să dezvălui ce crede Michael despre cariera băiatului său, este vorba despre detalii din viața privată. Pot să vă spun că Mick este foarte talentat, dar nu neapărat numele pe care-l poartă pilotează în Formula 1.

Va avea nevoie de timp, încă nu pot să spun dacă va fi la fel de bun ca tatăl său sau Lewis Hamilton” , a spus Jean Todt. S-a mai aflat încă ceva despre Michael Schumacher . Fostul pilot din Formula 1 care a intrat în comă după ce a suferit un accident la schi se află în Spania și nu în Elveția cum se știa până acum.

ADVERTISEMENT

30 de milioane de euro valorează vila în care locuiește

Neamțul de 51 de ani stă împreună cu familia sa într-o vilă în Mallorca. Casa a fost achiziționată în urmă cu trei ani de la Florentino Perez, președintele campioanei Spaniei.

Villa Yasmin este casa pe care Corinna a cumpărat-o în schimbul a 30 de milioane de euro, dar nu a confirmat mutarea deși primarul din localitatea din Spania a spus că familia lui Schumacher nu mai locuiește în Elveția și stă în Mallorca la Las Brisas lângă Andratx în partea de sud-vest a insulei.

ADVERTISEMENT

Vila se află pe o proprietate care însumează 15 mii de metri pătrați și dispune de două piscine, sală de fitness, o grădină foarte mare, dar și loc de aterizare pentru elicopter. Proprietatea era deținută de Florentino Perez din anul 2005, dar șeful Realului a vândut-o în urmă cu 3 ani după ce soția sa a decedat.

Datele confirmă spusele fostei neveste a lui Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci. „Michael nu poate vorbi, comunică doar din priviri. Doar trei persoane au voie să-l viziteze, știu despre cine este vorba. Oricum acum s-a mutat în Spania, iar soția lui a amenajat acolo un spital într-o vilă” , a spus ea.

Ceea ce se întâmplă cu fostul pilot este învăluit în mister după accidentul acestuia din urmă cu 7 ani.  Michael Schumacher a fost egalat de Lewis Hamilton în topul succeselor din Formula 1.

 

ADVERTISEMENT
Tags: