ADVERTISEMENT
News

Noi detalii ies la iveală în cazul bătăii de la Târgu Jiu. Agresoarea de 14 ani nu este la prima abatere. Fata mai are un alt dosar penal

Autor: Adrian Baciu | 09.09.2020 | 12:00
Noi detalii ies la iveală în cazul bătăii de la Târgu Jiu. Agresoarea de 14 ani nu este la prima abatere. Fata mai are un alt dosar penal
Noi detalii ies la iveala în cazul bătăii de la Târgu Jiu. Agresoarea de 14 ani nu este la prima abatere. Fata mai are un alt dosar penal

În ultimele zile, în spațiul public au apărut înregistrări cu o adolescentă din Târgu Jiu care lovește fără milă cu pumnii și picioarele o fetiță de 13 ani.

ADVERTISEMENT

Scenele revoltătoare, de o cruzime extremă, i-au adus tinerei de 14 ani din Târgu Jiu o reținere din partea Poliției, însă doar pentru scurt timp, fiind eliberată sub control judiciar.

Acum, la scurt timp după episodul cu fata de 13 ani, noi detalii ies la iveală despre agresoarea anchetată, care ar mai avea un dosar penal, tot pentru violențe.

ADVERTISEMENT

Noi detalii despre agresoarea de 14 ani nu este la prima abatere. Fata mai are un alt dosar penal

După imaginile cu bătaia pe care i-a administra-o unei copile de 14 ani, minora din Târgu Jiu a fost reținută, luni, de polițiști. La doar o zi distanță, anchetatorii au acuzat-o și de tâlhărie, după ce i-ar fi furat cămașa fetei pe care a agresat-o.

Anchetatorii au cerut arestarea pe o perioadă de 15 zile, însă, s-a dispus punerea sub control judiciar. Scandalul a ieșit în atenția tuturor după ce au apărut imagini pe internet cu o fetiță umilită și agresată de mai multe fete în Targu Jiu.

ADVERTISEMENT

Recent, polițiștii au descoperit că tânăra avea antecedente violente, așa că au deschis două dosare pe numele ei. Acum, minora bătăușă a apărut într-o nouă filmare, unde lovește o fetiță de 12 ani, la distanță de câteva săptămâni. Cea de-a doua victimă a fost lovită în iulie și în august. Victima a fost lovită în fața unui bloc, fără să intervină cineva.

Ce spune tatăl de fiica bătăușă

Cum era normal, tatăl agresoarei din Târgu Jiu i-a luat apărarea fiicei, despre care a spus că nu trebuie să fie arestată, întrucât o astfel de reținere i-ar distruge viitorul.

ADVERTISEMENT

”Este vinovată, mă pun în postura părinților fetelor lovite, dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta”, a spus bărbatul.

”Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Soția mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la servici.

ADVERTISEMENT

Am fost îngrădiți de acest drept de a sta lângă copiii noștri și iată consecințele. Știu că a fost o greșeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poți să vezi, mă pun și în postura părinților fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuți decât mine. Mă duc eu în locul ei…”, spune tatăl fetei, conform ObservatorNews.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!