ADVERTISEMENT
News

Noi detalii în cazul asistentei care a murit la două săptămâni după rapel. Colega ei rupe tăcerea: „Nu s-a plâns de nicio suferință”

Autor: Bogdan Solomon | 11.02.2021 | 23:25
Noi detalii în cazul asistentei care a murit la două săptămâni după rapel. Colega ei rupe tăcerea: „Nu s-a plâns de nicio suferință”
Luminița s-a stins din viață la o săptămână după ce i-a fost administrată doza de rapel a vaccinului anti-Covid. Sursa foto: Colaj Fanatik

Ies la iveală noi detalii în cazul asistentei de la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” care s-a stins din viață, la doar o săptămână după ce i-a fost administrată cea de-a doua doză a vaccinului împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

„Nu aș putea să spun că ea avea o suferință. Poate că noi ne-am mai plâns de câte ceva, dar ea niciodată”, a mărturisit, vizibil afectată de cele întâmplate, colega sa, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, adăugând că aceasta nu a acuzat niciun simptom după vaccinare.

Luminița a fost găsită fără suflare pe 28 ianuarie, în locuința ei din Capitală, după ce o prietenă a alertat autoritățile, speriată că nu-i răspunde la telefon. Decedase cu multe ore înainte ca pompierii să sosească la fața locului.

ADVERTISEMENT

Prietena asistentei care a murit la o săptămână după rapel vine cu precizări importante în acest caz

Am lucrat împreună dar nu pot să vă spun că am lucrat în același timp cu ea, practic turele noastre nu au fost în același timp.

Din punctul meu de vedere, doar discuțiile cu mine, nu a acuzat că ar avea vreo problemă legată de vaccinare sau că ceva nu e ok cu ea.

ADVERTISEMENT

Nu aș putea să spun că ea avea o suferință. Poate că noi ne-am mai plâns de câte ceva, dar ea niciodată”, a declarat colega Luminiței, dând, totodată, asigurări că aceasta nu era infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Ministerul Sănătății: „Nu au existat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel”

Într-un comunicat de presă dat publicității la scurt timp după ce asistenta de la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” a fost găsită moartă în locuința sa din Capitală, Ministerul Sănătății neagă apariția unor reacții adverse în urma administrării vaccinului.

ADVERTISEMENT

Asistenta medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel și a decedat la 28 ianuarie a.c. Menționăm că nu au existat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel.

Cauzele decesului vor fi stabilite de către Institutul de Medicină Legală. Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, au transmis reprezentanții instituției.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!