News

Noi detalii în cazul fetei de 19 ucisă de fostul iubit, în Gorj. Făcuse mai multe plângeri pe numele bărbatului

Au ieșit la iveală noi detalii în cazul fetei de 19 ani din Gorj ucisă de fostul iubit. Aceasta făcuse mai multe plângeri la Poliție pe numele bărbatului.
16.07.2021 | 08:08
Noi detalii in cazul fetei de 19 ucisa de fostul iubit in Gorj Facuse mai multe plangeri pe numele barbatului
ADVERTISEMENT

Victima a fost înjunghiată chiar în apropierea casei. Ulterior, individul a urcat-o în mașină și a plecat cu autoturismul.

Rudele fetei povestesc că fata era terorizată de fostul iubit. Aceasta ceruse ajutorul oamenilor legii de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Noi detalii în cazul fetei de 19 ucisă de fostul iubit, în Gorj. Făcuse mai multe plângeri pe numele barbatului

Tânăra a fost ucisă în noaptea de miercuri spre joi. Ultima plângere la Poliție o făcuse chiar cu trei zile înainte.

Mama fetei a povestit că oamenii legii i-au spus că, pentru a putea lua măsuri, individul trebuie prins în flagrant.

ADVERTISEMENT

„Am depus plângere, am spus că este urmărită, ameninţată, ameninţată chiar cu moartea. Nu se poate decât dacă-l prinde-n fapt, asta ni s-a spus,” a povestit Simona Martin, potrivit ObservatorNews.

Fata a fost luată cu forța dintr-o altă mașină, unde se afla alături de un alt băiat. Suspectul a înjunghiat-o și a urcat-o cu forța în mașina sa, după care a plecat spre Târgu-Jiu.

ADVERTISEMENT

„Pe la 1 fără 20 m-a sunat un prieten de-ai lor: ‘Veniți că pe Denisa o înjunghie, o urcă în mașină și pleacă cu ea’. Ce puteam face mai mult. Fata a fost într-o mașină, a smuls-o din mașina respectivă, a înjunghiat-o că se vede balta de sânge acolo unde a înjunghiat-o și a fugit cu ea încoace, spre Târgu Jiu,” a mai spus mama fetei.

Victima, terorizată de fostul iubit. Nicio reacție de la Poliție

Nu doar mama fetei a spus că fiica acesteia era terorizată de individ. Mătușa victimei cunoștea și ea situația.

ADVERTISEMENT

„I-a trimis mesaj vocal pe telefonul fratelui care are 12 ani și spunea că el nu o lasă în pace nici dacă pleacă în străinătate și tot nu scapă de el. A mers, a depus plângere la poliție și nu s a rezolvat nimic nimic,” a povestit femeia, potrivit ȘtirileProTV.

„Nu s-a luat nicio măsură, au spus în felul următor, că nu pot face nimic decât dacă îl prind în fapt. Asta e faptul, că a omorât-o”, a adăugat.

Tatăl suspectului a încercat să-i ia apărarea fiului său. Bărbatul a spus că ucigașul intrase în depresie, cu mai multe luni în urmă.

Reprezentații IPJ Gorj nu au venit cu explicații pentru acuzațiile rudelor victimei. Aceștia au declarat că plângerile fetei erau analizate

ADVERTISEMENT
Tags: