News

Noi detalii șocante despre tragedia de la Cobadin. Ce s-a întâmplat înaintea accidentului. Fratele uneia dintre fete, în stare de șoc. „Au dat ciolofanul jos și am văzut-o. Era ea”

Viața unor familii din județul Constanța nu va mai fi niciodată la fel după accidentul rutier grav produs recent de un minor de 16 ani, din cauza căruia au murit fetele lor, în vârstă de 13 și 16 ani.
05.08.2022 | 20:15
Noi detalii socante despre tragedia de la Cobadin Ce sa intamplat inaintea accidentului Fratele uneia dintre fete in stare de soc Au dat ciolofanul jos si am vazuto Era ea
Două minore moarte și doi minori în stare gravă după accidentul din comuna Cobadin. Foto: facebook / Reporter Neptun TV - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Tragicul accident rutier a fost înregistrat în comuna Cobadin (județul Constanța) în dimineața zilei de vineri, în jurul orei 1:40, pe DN 3. Conform Reporter Neptun TV, impactul s-a produs între două autoturisme.

Accident mortal în comuna Cobadin

Primul era condus de un minor în vârstă de 16 ani, iar al doilea de un bărbat de 23 de ani. În urma impactului, autoturismele au fost proiectate în alte două mașini parcate în zonă.

ADVERTISEMENT

Șocul a fost prea puternic pentru fetele de 13 și 16 ani, care au fost găsite moarte de medicii sosiți la fața locului. Minorul aflat la volan și celălalt pasager în vârstă de 16 ani au fost grav răniți.

Cu răni mai ușoare a scăpat conducătorul auto în vârstă de 23 de ani. Conform sursei citate, în ultima imagine postată pe Instagram de minorul care a provocat accidentul apăreau o sticlă cu vin și două pahare pline lângă volan.

ADVERTISEMENT

Vecinii teribilistului de 16 ani au spus că acesta circula de mai mult timp cu mașina prin comună. Uneori ajungea cu autoturismul și pe litoralul Mării Negre, dar se pare că polițiștii din localitate ignorau acest aspect.

Vitezoman de la 16 ani

În plus, el era atras de viteză și în urmă cu doar câteva luni înainte, adolescentul a provocat un accident. Chiar de Paști, el a intrat cu motocicleta într-un triciclu pe care se aflat două persoane care au ajuns la spital din cauza rănilor.

ADVERTISEMENT

Mătușa acestuia a dezvăluit că l-a crescut de șase luni, după ce a fost abandonat de mamă. Înaintea accidentului fatal, Darius a mers acasă cu niște prieteni, au mâncat și apoi el a plecat cu maşina.

„(…) I-a dat fata aia mesaj să iasă. Apoi, la 3:00 a venit un băiat și ne-a spus că a avut sora mea accident. Nu a vrut să ne zică din prima că a murit. Apoi ne-a zis băiatul ăla de la volan că sunt două fete moarte.

ADVERTISEMENT

Ne-am dus acolo. Un polițist mi-a dat telefonul ei. Mi-am dat seama că e sora mea, că am văzut după ce un pompier a dat ciolofanul ăla jos de pe ea… Am văzut-o pe ea, pe soră-mea. Ele erau prietene de doi ani. Cu el se cunoștea prin fata aia”, a spus fratele Anei (16 ani), conform observatornews.ro.

 

ADVERTISEMENT