News

Noi detalii șocante în cazul femeii arse în Giurgiu. Ce arată ancheta preliminară

02.11.2020 | 08:30
Noi detalii socante in cazul femeii arse in Giurgiu Ce arata ancheta preliminara
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul femeii incendiate într-o valiză pe DN6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, județul Giurgiu, în șanțul de la marginea drumului. Duminică a fost adus la audieri șoferul de camion care a descoperit cadavrul carbonizat și a sunat la 112.

Acesta a trebuit să explice dacă a observat ceva suspect în drumul său până în momentul în care a oprit. De asemenea, potrivit unor surse citate de Antena 3, polițiștii au pus la dispoziția procurorilor lista completă a persoanelor dispărute în ultima lună, iar victima, o tânără cu vârstă cuprinsă între 20 și 25 de ani, nu se numără printre ele.

ADVERTISEMENT

Principala ipoteză luată în calcul în momentul de față este cea a unei crime cu premeditare. Femeia ar fi fost ucisă, înghesuită într-un geamantan și incendiată ulterior în șanțul de la marginea drumului. Cazul i-a șocat atât pe locuitorii din Giurgiu, cât și pe criminologii cu experiență în acest domeniu.

Cazul femeii arse din Giurgiu. La ce concluzii au ajuns procurorii după ancheta preliminară

Ancheta nu este deloc uşoară, pentru că până acum nu avem victima omorului identificată, de aceea, punctul de la care trebuie să se pornească este identificarea victimei.

ADVERTISEMENT

Din datele pe care eu le am, pe surse judiciare vă pot spune că la incendierea cadavrului se ştie că a fost folosită benzina, ca şi combustibil. Procurorii au audiat trei persoane, una dintre ele, tot pe surse vă pot spune că este şoferul TIR-ului, cel care a şi văzut incendiul şi care a sunat la 112.

Se merge pe mai multe piste, un posibil conflict domestic, adică violenţă domestică: soţie, concubină, sau omor cu tentă sexuală, unde putem avea de a face cu o prostituată, posibil chiar şi victima să nu fie cetăţean român, să fie din Republica Moldova, sau din altă parte”, a spus jurnalista Adina Anghel.

ADVERTISEMENT

„Nu părea a fi o persoană solidă”

Potrivit autorităților, victima este o femeie tânără, 20-25 de ani şi 1,65 metri înălțime. Aceasta ar fi murit din cauza şocului hemoragic, în urma loviturilor primite în zona capului. Cu alte cuvinte, procurorii susțin că nu a fost ucisă în locul în care a fost găsită carbonizată, cu mâinile legate.

Constantin Cărăpănceanu, Primarul comunei Ghimpați, pe raza căreia a fost descoperit trupul carbonizat, a ajuns printre primii la fața locului. „Veneam de la Valea Plopilor, am văzut un TIR pe stânga, șoferul spunea că a văzut un cadavru.

ADVERTISEMENT

Omul a sunat la 112, între timp, când am ajuns eu, a trecut și un ambulanțier care ieșise din tură de la București, era în mașină cu un amic polițist, și ei au fost cei care au stins incendiul.

Când am ajuns eu, era în proporție de aproape 90% arsă, era ghemuită. Nu părea a fi o persoană solidă, din ce am înțeles de la autorități, a fost o persoană de sex feminin”, a declarat edilul.

ADVERTISEMENT
Tags: