News

Noi detalii terifiante în cazul crimei din Onești. Cum au decurs negocierile: „Bă, bag cuţitul ăsta în ei!”

02.03.2021 | 10:57
Noi detalii terifiante in cazul crimei din Onesti Cum au decurs negocierile Ba bag cutitul asta in ei
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii șocante de la negocierile purtate fără succes de polițiști cu Gheorghe Moroşan, bărbatul de 68 de ani care a sechestrat și ucis doi muncitori angajați să renoveze fostul său apartament din Onești.

În imaginile date publicității cu puțin timp în urmă de Antena 3 se poate observa că agresorul este extrem de nervos şi le solicită anumite lucruri oamenilor legii, în timp ce aceștia încearcă să-l liniștească pentru a salva ostaticii.

ADVERTISEMENT

Nu mă liniştesc deloc. Ascultă-mă ce îţi spun. De nu-i vezi morţi aici. Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce-ți spun eu!”, amenința individul. Din păcate, intervenția ratată a autorităților i-a permis să-și ducă planul la îndeplinire.

Imagini șocante de la negocierea dintre polițiști și criminalul din Onești

De 10 ani de zile eu tot am scris. Nu mi-a dat niciun răspuns. Hotărârea judecătorească nu mi-a dat-o nimeni. Nu este. Vă duceţi şi faceţi rost de ea”, a strigat criminalul din Onești, în timp ce un polițist îl ruga disperat să se liniștească.

ADVERTISEMENT

Nu mă liniştesc deloc. Ascultă-mă ce îţi spun! De nu-i vezi morţi aici (…). Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce îţi spun eu!

De zece ani de zile tot sunt calm. De zece ani de zile tot fac la bandiţii din miliţie şi la bandiţii din justiţie. Nu mă abţin deloc. Nişte bandiţi şi un hoţ.

ADVERTISEMENT

Împreună cu comandantul vostru este un bandit şi cel de la Bacău, alt bandit. Un hoţ şi un nenorocit. Ascultă ce-ţi spun!

Băi, băieţi! Du-te şi vezi-ţi de treaba ta. Nu stau de vorbă cu tine decât în baza hotărârii judecătoreşti, atât. Eu nu stau cu nimeni de vorbă. Am stat 10 ani”, le-a mai spus acesta oamenilor legii, refuzând în mod evident să se calmeze.

ADVERTISEMENT

Nemulțumit de reacția autorităților, Gheorghe Moroșan i-a înjunghiat fără milă pe cei doi muncitori plătiți să renoveze apartamentul din care fusese evacuat cu zece ani în urmă. După intervenția poliției, agresorul a ajuns la spital, alături de una dintre victime, care a și decedat în scurt timp.

A fost adus în UPU o persoană în stop cardiorespirator, de 36 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate, în regiunea sternală, torace anterior si posterior.

A fost resuscitat, a ieșit din stop, după care s-a instalat din nou stopul cardiorespirator, s-a recurs chiar la stimulare manuală a cordului, s-a făcut toracotomie, dar din păcate, s-a declarat decesul.

Ulterior, a fost adus și agresorul de 68 de ani, cu multiple plăgi prin împușcare, destul de agresiv”, a declarat Anca Băncescu, director medical al spitalului din Onești.

ADVERTISEMENT
Tags: