Life

Noi dezvăluiri de la Casa Regală Britanică. Prințul Harry se teme că va fi dat la o parte după ce fiul lui William va împlini 18 ani. Acuzații grave la adresa lui Meghan Markle

Prințul Harry se teme că va fi dat la o parte după ce fiul lui William va împlini 18 ani, susține o carte despre monarhie. Acuzații grave la adresa lui Meghan Markle.
24.09.2022 | 17:52
Noi dezvaluiri de la Casa Regala Britanica Printul Harry se teme ca va fi dat la o parte dupa ce fiul lui William va implini 18 ani Acuzatii grave la adresa lui Meghan Markle
Prințul Harry se teme că va fi dat la o parte după ce fiul lui William va avea 18 ani. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O nouă carte despre Familia Regală Brianică arată informații din culise despre Prințul Harry și soția lui, ducesa Meghan Markle.

Prințul Harry se teme că va fi dat la o parte după ce fiul lui William va avea 18 ani

Cartea în care sunt făcute toate aceste dezvăluiri este numită “Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown” de Valentine Low și unele extrase din ea au fost publicate în The Times.

ADVERTISEMENT

Autorul cărții susține în volumul său că Prințul Harry se teme că va fi dat la o parte de Familia Regală Britanică după ce fiul fratelui său, Prințul George, acum în vârstă de nouă ani, va împlini 18 ani și ulterior va urca pe tron.

Prințul Harry ar fi avut o frică de lungă durată legată de acest lucru și se simțea foarte frustrat atunci când încă nu o cunoscuse pe Meghan Markle, iar fratele lui era deja căsătorit cu Kate.

ADVERTISEMENT

Acuzații grave la adresa lui Meghan Markle. Ar fi tratat urât angajații regali

Tot în carte apar acuzații grave la adresa lui Meghan Markle, despre care se spune că tratează foarte urât personalul, sau mai bine zis îl trata, atunci când locuia alături de Prințul Harry la palat.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle ar fi fost acuzată nu de una, ci de trei persoane diferite de comportament nedecvat.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, soția lui Harry îi trata urât pe angajații săi și ai Reginei Elisabeta a II-a. Unul dintre reclamanți chiar spune că a suferit de ceva asemănător stresului posttraumatic după ce a plecat de la Casa Regală, totul din cauza lui Meghan Markle.

Ce spunea secretara adjunctă a Reginei Elisabeta despre ducesă

Samantha Cohen, fosta secretară particulară adjunctă a reginei, a devenit angajata lor după ce Harry și Meghan s-au căsătorit, iar aceștia nu ar fi fost mulțumiți niciodată de eforturile depuse de ea și ducesa chiar o intimida.

ADVERTISEMENT

“Sam [Cohen] a spus întotdeauna clar că era ca și cum ar fi lucrat pentru un cuplu de adolescenți. Erau imposibili și o împingeau la limită. Ea era nefericită”, se arată în carte, acestea fiind spusele unei persoane de la palat.

Meghan ar fi avut un conflict și cu asistenta sa personală, Melissa Touabti, care a demisionat după numai șase luni, tot din cauza ducesei.

Aceasta ar fi primit toate cadourile de la diverse firme, lucru care nu este permis regalităților și cu care Meghan Markle.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO