Sport

Noi dezvăluiri despre cazurile de dopaj de la Brașov: „E o situație foarte neplăcută!”

08.07.2020 | 14:14
Noi dezvaluiri despre cazurile de dopaj de la Brasov E o situatie foarte neplacuta
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, directorul Agenției Naționale Anti-Doping, a vorbit despre cazurile de dopaj de la Brașov, care au cutremurat handabalul românesc din temelii.

Fostul arbitru consideră că s-a creat o situație foarte neplăcută și a anunțat că jucătoarele de handbal au fost pedepsite dur, dar au dreptul să facă apel.

ADVERTISEMENT

În noiembrie 2019, nu mai puțin de 17 handbaliste de la Corona Brașov au fost suspendate din cauza dopingului.

Cristi Balaj face noi dezvăluiri despre cazurile de dopaj de la Corona Brașov

Cristi Balaj, președintele ANAD, a vorbit din nou despre cazurile de doping de la Corona Brașov și a făcut noi dezvăluiri despre situația jucătoarelor de handbal:

ADVERTISEMENT

„Pe data de 23 iunie au fost comunicate deciziile în cazul Corona Brasov, către vinovați. Personalul sportiv care a fost sancționat are dreptul să facă apel.

Există deja un om din acest personal sportiv al handbalistelor care a făcut apel. A fost și este o situație foarte neplăcută, pentru că investiția de la Brașov a fost una considerabilă și acest caz a afectat activitatea oamenilor de acolo”.

ADVERTISEMENT

„Handbalistele sunt suspendate încă de când au fost notificate pentru a se prezenta la comisia de analiză”, a mai spus Cristi Balaj la TV Pro X.

Scandalul dintre Cristi Balaj și Adrian Porumboiu se mută în instanță

Între timp, Cristi Balaj s-a supărat pe Adrian Porumboiu, după ce acesta a declarat că FC Vaslui a pierdut un titlu din cauza fostului arbitru: „A făcut acuzații la adresa mea, spunând că din cauza mea a pierdut titlul cu Vaslui și a afirmat că știe precis că eram pe statul de plată a celor de la CFR.

ADVERTISEMENT

A mai afirmat că am fost dopat, făcând aluzie la locul de muncă unde îmi desfășor activitatea”. 

„L-am chemat în instanță, vom avea un proces, din cauza pandemiei s-a amânat procesul, însă va fi reluat. Declarațiile lui m-au făcut să reiau statistica, să analizez meciurile pe care le-am arbitrat”, a mai spus Cristi Balaj

ADVERTISEMENT
Tags: