Life

Noi dezvăluiri despre Meghan Markle. Soția Prințului Harry, descrisă ca având “un nivel periculos de încredere în sine”

Au ieșit la iveală noi dezvăluiri despre Meghan Markle. Soția Prințului Harry a fost descrisă ca fiind mult prea încrezătoare în sine.
09.11.2022 | 16:32
Noi dezvaluiri despre Meghan Markle Sotia Printului Harry descrisa ca avand un nivel periculos de incredere in sine
Noi dezvăluiri despre Meghan Markle. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Au apărut noi dezvăluiri despre Meghan Markle. Un istoric regal a descris-o pe fosta actriță ca fiind mult prea încrezătoare în sine atunci când a intrat în Familia Regală.

Noi dezvăluiri despre Meghan Markle, ducesa “dificilă” și mult prea încrezătoare în sine

Soția Prințului Harry ar fi fost extrem de încrezătoare atunci când a intrat în Familia Regală. Un istoric regal a vorbit despre acest subiect în cartea sa.

ADVERTISEMENT

Termenul “moștenitor de rezervă” este folosit pentru a se referi la orice copil născut după moștenitorul tronului, în acest caz Prințul Harry, fratele mai mic al Prințului William.

Istoricul regal Robert Lacey a susținut că palatul a eșuat de nenumărate ori atunci când a fost vorba să găsească un rol pentru frații moștenitorilor, lucru valabil și pentru soția “de rezervă”.

ADVERTISEMENT

În cartea “Battle of Brothers”, istoricul a descris-o pe Meghan Markle ca având un “nivel periculos de încredere în sine”.

Mai mult, introducerea fostei actrițe în Familia Regală a schimbat dinamica acesteia deoarece a părut “dificilă”, după cum a mai precizat Lacey în cartea sa. Meghan Markle a dat peste cap planurile Palatului.

ADVERTISEMENT

“Ceea ce trebuie să realizați este că întreaga strategie a monarhiei s-a bazat pe faptul că ei rămân împreună. Meghan a schimbat toate acestea.

Ea este dificilă. Ea are un nivel incredibil și periculos de încredere în sine.”, a scris istoricul, potrivit Mirror.

ADVERTISEMENT

Lacey a mai spus că, de-a lungul istoriei, Palatul a tratat “prost” copiii născuți după moștenitorul tronului.

“Pur și simplu nu știu ce să facă cu cel de rezervă și cu siguranță nu știu ce să facă cu soția lui.”, a adăugat istoricul regal.

Motivul pentru care Meghan Markle ar fi decis să renunțe la Familia Regală

Meghan Markle a fost membru activ al Familiei Regale timp de aproximativ doi ani. Printre interesele ducesei s-au numărat sănătatea mintală, drepturile femeilor, precum și bunăstarea animalelor și reunirea comunităților.

Ducesa de Sussex s-a dedicat încă de la început activităților caritabile. Tocmai de aceea, experții au fost surprinși că nu a rămas în rândul Familiei Regale mai mult timp.

Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle regale la începutul lui 2020, după care s-au mutat în SUA. Cei doi continuă să se ocupe de activitățile caritabile și peste Ocean.

Un alt autor susține că Meghan ar fi avut o “înțelegere limitată” despre cum funcționează viața regală. În plus, aceasta ar fi refuzat să-și modifice abordarea.

Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care a renunțat atât de rapid la îndatoririle regale, după cum a sugerat Tom Bower în cartea “Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”.

De asemenea, Kate Middleton ar fi fost “din ce în ce mai frustrată” de modul în care Meghan Markle aborda îndatoririle regale.

“Kate devenise iritată (…). Spre deosebire de propria ei abordare prudentă de a învăța cum stau lucrurile înainte de a se angaja în îndatoririle regale, Meghan alerga – dar care era destinația ei? Și cu cine alerga?

Își dădea ea seama că Familia Regală alerga împreună sub conducerea monarhului, nu ca indivizi competitivi?”, a scris autorul în cartea menționată.

Cei mai mulți dintre membrii familiei tratau cu grijă îndatoririle regale și își păstrau opiniile departe de public. Meghan Markle nu a procedat la fel și ar fi fost hotărâtă să “dea lovitura”, a mai menționat autorul.

ADVERTISEMENT
Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de...
Descoperirea de ultimă oră făcută de americani: Simona Halep, aproape de lovitura de grație » Detaliul despre Quantum Nutrition dezvăluit recent
Gigi Becali vrea 9 milioane, dar primește doar un euro de la statul...
Gigi Becali vrea 9 milioane, dar primește doar un euro de la statul român!
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
"Era un băiat foarte bun". Alexandru a murit chiar de ziua lui, la doar câteva ore după ce a petrecut cu prietenii. Nimeni nu ştie cum a ajuns să se înece în Bega
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple....
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple. Ce ar trebui să faceți dacă se udă telefonul, de fapt?
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a format primul cuplu la Survivor 2024! Idila a ieșit la iveală în...
S-a format primul cuplu la Survivor 2024! Idila a ieșit la iveală în ultima ediție de pe Pro TV. Cum i-a furat Alex Delea inima
UE, lovitură usturătoare pentru Putin. Atins unde îl doare mai tare
UE, lovitură usturătoare pentru Putin. Atins unde îl doare mai tare
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât...
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață”
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei