Fotbal intern

Ana Maria Lăzărescu, fiica lui Dan Lăzărescu, face lumină în cazul morții tatălui ei: „Data și ora decesului au fost LUNI, 11 MAI, ORA 22:00”

13.05.2020 | 10:38
Ana Maria Lazarescu fiica lui Dan Lazarescu face lumina in cazul mortii tatalui ei Data si ora decesului au fost LUNI 11 MAI ORA 2200
ADVERTISEMENT

UPDATE, 13 mai, ora 10:38 / Ana Maria Lăzărescu, fiica fostului arbitru Dan Lăzărescu, a trimis un mesaj prin care dorește să facă lumină în ceea ce privește decesul tatălui său:

„Bună seara, Andreea Lăzărescu mă numesc, fata fostului arbitru Dan Lăzărescu. Aş dori să fac lumină în cazul morţii tatălui meu. Tatăl meu nu suferea de o boala anume, un stop cardio respirator i-a fost fatal. Este greu să vorbesc despre cele întâmplate, dar este cazul. Nu este adevărat că l-am găsit după o zi. L-am găsit chiar în acele momente pentru că am simțit. Şi fac acest anunţ pentru că vreau să evit să mai apără orice fel de speculații.

ADVERTISEMENT

Tatăl meu, în ultimele 2 zile de viaţă, nu mai vorbea cu nimeni la telefon în afară de mine şi de mama lui. Duminică seară am fost la el pentru că nu răspundea la telefon, am vorbit cu el, am intrat în locuință. Îi era rău, dar nu exagerat.

Am plecat acasă spunându-mi că mă va suna în următoarea zi, luni. În ziua de luni am fost la el, dar nu a mai răspuns, am încercat să intru în casă, nu am reuşit fără echipajul de poliţie. Data şi ora decesului au fost : ‘LUNI, 11 MAI, ORA 22:00’. Este cumplit prin ce trecem eu şi familia mea. Suntem îndurerați, total distruși” este mesajul trimis de Ana Maria Lăzărescu postului Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Moartea lui Dan Lăzărescu, survenită la 49 de ani, a îndoliat fotbalul românesc. La doar câteva ore după anunţul veştii, Cristi Balaj a oferit câteva dezvăluiri despre tragedia venită în familia arbitrajului din România.

Noi dezvăluiri despre moartea lui Dan Lăzărescu: “Trecuse cel puţin o zi de când decedase”

Cristi Balaj, coleg cu Dan Lăzărescu la Telekom Sport, a făcut câteva dezvăluiri despre decesul lui Dan Lăzărescu. Analistul TV a susţinut că fostul arbitru FIFA nu mai răspunsese la telefon de sâmbătă şi că decedase de cel puţin o zi.

ADVERTISEMENT

“Cred că trecuse cel puțin o zi de când decedase până când l-au găsit. Lui Basarab Panduru nu i-a mai răspuns de sâmbătă la telefon și, într-un final, a mers fiica lui cu cei de la SMURD și l-au găsit”, a declarat Cristi Balaj la PRO X.

Când va fi înmormântat Dan Lăzărescu

Cristi Balaj a mai precizat că Dan Lăzărescu fuma foarte mult în ultimul timp, ceea ce ar fi dus la decesul fostului arbitru. Preşedintele Agenției Naționale Anti-Doping a dezvăluit că înmormântarea fostului său coleg va avea loc, cel mai probabil, miercuri.

ADVERTISEMENT

“A fost un arbitru înalt, dar acest lucru a dus și la problemele lui la coloană, chiar dacă a făcut gimnastică de specialitate. Fuma foarte mult în ultima perioadă, probabil că și acest fumat exagerat a dus la acest deces.

Mâine (n.r. miercuri) se va pare că va fi înmormântarea, dar, din păcate, cu această stare de urgență, nu vom putea fi alături de el.

A arbitrat meciuri în Champions League, cu Sorin Corpodean la centru, într-un Auxerre – Borussia Dortmund toată brigada a făcut un meci bun. A arbitrat în foarte multe derby-uri Steaua – Dinamo”, a mai precizat Cristi Balaj.

Mesaj emoţionant din partea fostei iubite

La scurt timp după anunţul decesului, Liubliana Nedelcu, fosta iubită a lui Dan Lăzărescu, a postat un mesaj emoţionant de adio pe contul personal de Facebook.

“Este al doilea om bun pe care Dumnezeu îl ia din viața mea mult prea devreme! Drum lin către îngeri, dragul meu! Vei avea mereu locul tău în inima mea!”, este doar o parte din mesajul postat de impresarul Liubliana Nedelcu.

ADVERTISEMENT