Life

Noi dezvăluiri despre situația lui Fulgy. Cu cine a vorbit fiul Clejanilor la telefon și unde s-ar afla

Au apărut noi amănunte despre situația lui Fulgy. Fiul Clejanilor a vorbit la telefon cu fosta lui iubită, iar tatăl acestuia l-ar fi vizitat de curând.
16.06.2021 | 11:35
Noi dezvaluiri despre situatia lui Fulgy Cu cine a vorbit fiul Clejanilor la telefon si unde sar afla
ADVERTISEMENT

Misterul în jurul locului unde s-ar afla Fulgy după ce tatăl său s-a plâns Poliției că nu mai poate gestiona situația începe să fie elucidat treptat.

Fiul lăutarilor de la Clejani a fost dat pe mâna Poliției pe data de 6 iunie chiar de către propriul său tată. Acesta n-a mai suportat comportamentul său recalcitrant amenințările primite de la fiul său.

ADVERTISEMENT

Ioniță nu a avut încotro și nu a mai putut ascunde faptul că se confruntă cu o problemă serioasă în familia lui. Artistul a negat că el ar fi sunat la Poliție după ce s-a aflat acest lucru. Comunicatul transmis de instituție arată clar cum s-au desfășurat evenimentele pe data de 6 iunie.

Fulgy a vorbit cu iubita lui la telefon

Potrivit comunicatului de presă transmis de Dan Capatos la solicitarea Antenei 1, Fulgy a fost transportat de la Poliție într-o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

ADVERTISEMENT

Tânărul, prins drogat la volan de curând, s-ar afla la o clinică de recuperare undeva în județul Ilfov.

Inițial s-a speculat că ar fi la Obregia. Informația nu a fost confirmată de nimeni de la spitalul respectiv. Una dintre persoanele cu care Fulgy a stat de vorbă la telefon după tot acest tărăboi e fosta lui iubită.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dezvăluit în cadrul Xtra Night Show că a păstrat o relație de prietenie cu fostul ei iubit. A negat ceea ce a spus mama lui, Viorica de la Clejani legat de ea.

Fiul Clejanilor ar fi internat într-un centru de recuperare din județul Ilfov

Potrivit unor declarații făcute de cântăreață, foate fostele iubite ale lui Fulgy s-ar fi drogat. Alina, cea despre care facem vorbire, spune că nu s-a pus niciodată problema de așa ceva.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a spus că nu a controlat-o mama lui în geantă pentru a verifica dacă avea droguri la ea, așa cum a afirmat artista.

Cât despre locul în care s-ar afla Fulgy, se conturează tot mai clar faptul că acesta primește îngrijiri de specialitate la o unitate medicală.

Reporterii Antenei 1 l-au surprins ieri pe Ioniță de la Clejani vizitând un centru de reabilitare din Grădiștea, județul Ilfov. Centrul respectiv, care aparține primăriei comunei, este adresat tinerilor cu tulburări comportamentale cauzate de dependența de droguri.

Viorica și Ioniță nu vor să spună unde se află băiatul lor, probabil pentru a-l proteja.

 

ADVERTISEMENT