ADVERTISEMENT
Fotbal international

Noi dezvăluiri despre transferul lui Dennis Man la Parma: ”Asta știu din anturajul clubului”

Autor: Patrice Podina | 09.02.2021 | 08:46
Noi dezvăluiri despre transferul lui Dennis Man la Parma: ”Asta știu din anturajul clubului”
Patronul Parmei, anunț încurajator despre Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Ei sunt prezentul și viitorul” Sursă foto: parmacalcio1913.com

Transferul lui Man la Parma continuă să facă valuri. Achiziționat pentru 13 milioane de euro, românul este în top 10 cele mai scumpe transferuri ale iernii.

ADVERTISEMENT

Însă, suma plătită de italieni este considerată prea mare pentru un fotbalist fără experiență în Europa. Impresarul Florin Iacob a făcut noi dezvăluiri din culisele afacerii.

Acesta susține că are informații conform cărora angajații clubului italian nu privesc cu ochi buni valoarea finală a tranzacției, 13 milioane de euro cash și alte două milioane bonusuri în următorii doi ani și jumătate. În plus, așa cum FANATIK a anunțat, FCSB va încasa și 5% dintr-un viitor transfer al internaționalului.

ADVERTISEMENT

Noi dezvăluiri despre transferul lui Dennis Man la Parma

Potrivit Telekom Sport, Florin Iacob ar fi discutat cu angajați ai clubului AC Parma, iar aceștia au fost șocați de suma achitată pentru Dennis Man, cea mai mare plătită vreodată pentru un fotbalist din Liga 1.

”Eu știu din anturajul clubului Parma, de la oameni fără putere de decizie, că erau siderați, acum și-au mai revenit, după ce au făcut transferul lui Man. Atâția bani pe un jucător necunoscut pentru ei, fără anvergură în Europa.

ADVERTISEMENT

Nici la noi în țară nu cred că cineva își imagina că se va face acest transfer. Sunt foarte mulți bani pentru un jucător care se caută, expresie împrumutată de la Cornel Dinu. E o realizare a clubului FCSB și a impresarilor”, a declarat Iacob, pentru sursa citată.

Finanțatorul Parmei o consideră o investiție de viitor

Agentul de jucători a concluzionat că cele 21,5 milioane de euro plătite de Tanner Krause, patronul Parmei, 13 milioane pentru Dennis Man (22 de ani), respectiv 8,5 pentru Valentin Mihăilă (21 de ani), sunt investiții pentru viitor.

ADVERTISEMENT

”Patronul are 2 miliarde de dolari în conturi și își permite să plătească. Finanțatorul și conducerea clubului se pot justifica. ’Investim în tineri, chiar dacă retrogradăm și facem o echipă puternică cu care să revenim în Serie A’. Problema pentru Man și Mihăilă, dacă retrogradează, e că va fi foarte greu pentru ei în liga a doua”, a adăugat Iacob.

După 21 de etape, AC Parma este penultima în clasamentul Seriei A. Echipa gialloblu nu a mai câștigat, în campionat, din 30 noiembrie anul trecut.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!