News

Noi dezvăluiri despre viaţa lui Liviu Dragnea în închisoare: “Nu are voie să primească nimic”

14.06.2019 | 21:20
Noi dezvaluiri despre viata lui Liviu Dragnea in inchisoare Nu are voie sa primeasca nimic

Unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea dezvăluie cu ce se ocupă Liviu Dragnea în închisoare.. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, până când se va decide, conform procedurii, centrul de detenție în care va continua să execute pedeapsa de trei ani și jumătate, primită în dosarul angajărilor ilegale, fostul lider al Partidului Social Democrat nu are parte de o viață tocmai ușoară în spatele gratiilor.

Ce spune Codrin Ștefănescu despre viața lui Liviu Dragnea în închisoare

Cel puțin așa susține Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al Partidului Social Democrat, care afirmă că Dragnea este în aceste momente victima unor „atacuri murdare”, dobândind în Penitenciarul Rahova statutul de „deținut politic”.

Sunt atacuri murdare vizavi de un om care stă după gratii. Pentru mine rămâne mai departe un prieten și un tovarăș de drum, un om care a condus partidul foarte bine. Vizitele care se fac se fac conform procedurilor legale. Nu are voie să primească nimic în perioada aceasta, inclusiv scrisorile sunt deschise, conform legii. Nu are o viață ușoară, dar e un om puternic. Am vorbit o dată cu el la telefon, am spus că o singură dată fac public ce am vorbit, data viitoare nu mai spun. Oricum, apelurile sunt monitorizate, are dreptul la o convorbire pe zi. Probabil, când o să primească alt regim după carantină, poate că va avea voie să dea două telefoane pe zi, nu știu exact. Pentru mine, el rămâne un deținut politic. Pentru mine și pentru foarte mulți dintre colegii din partid. Nu înțeleg exact cum s-a ajuns aici” , a povestit Codrin Ștefănescu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Codrin Ștefănescu a vorbit despre situația lui Liviu Dragnea. Sursa foto:antena3.ro
Codrin Ștefănescu a vorbit despre situația lui Liviu Dragnea. Sursa foto:antena3.ro

Liviu Dragnea ar vrea să muncească după gratii

Totodată, fostul secretar general al social democraților, înlăturat din această funcție după preluarea conducerii formațiunii politice de către Viorica Dăncilă, a precizat că Liviu Dragnea nu va refuza să muncească după gratii, în cazul în care i se va oferi o astfel de variantă.

Liviu Dragnea nu se ferește de muncă, dacă va avea această posibilitate, va munci. Știe să facă multe lucruri. Nu e pretențios nici la mâncare. E mai mult o problemă de psihic pentru că e îngrozitor” , a mai spus Codrin Ștefănescu.