News

Noi dezvăluiri după ce s-a spus că Radu Mazăre a evadat: “Îl absolvă de o mare parte din vină”

17.05.2019 | 20:06
Noi dezvaluiri dupa ce sa spus ca Radu Mazare a evadat Il absolva de o mare parte din vina

Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar, spun surse citate de România TV. Deşi informaţia nu a fost confirmată, au început să apară deja primele reacţii în mass-media. Una dintre ele aparţine şi analistului politic Bogdan Chireac, care a comentat ştirea la TV.

Ce spune Bogdan Chirieac despre evadarea lui Radu Mazăre

Conform lui Chirieac, presupusa evadare din centrul de detenţie a fostului primar al Constanţei ar însemna o “palmă dată statului subteran” .“Radu Mazăre nu se dezminte. Ca să spun aşa, suntem alături de ‘el fugitivo’, în cazul acesta. Este, până la urmă, o altă palmă dată statului subteran din România, tocmai din Madagascar.

“Şi dacă a mai furat domnul Mazăre, când era primar, evadarea asta îl absolvă de cea mai mare parte din vină. În România nimeni nu mai crede în condamnările care se dau în justiţie. Deşi, cu siguranţă, unii dintre ei sunt chiar vinovaţi şi au făcut enorm de mult rău acestei ţări, totuşi nimeni nu mai crede”, a spus acesta.

Radu Mazăre
Radu Mazăre ar fi evadat din centrul de detenţie din Madagascar foto:capital.ro

Critici pentru Ana Birchall după presupusa evadare a lui Radu Mazăre

Analistul politic a lansat şi un atac la adresa Anei Birchall, ministrul interimar al Justiţiei. “Şi când văd că autorii dezastrului din România sunt bine mersi în libertate şi nu pot fi atinşi nici măcar cu o floare, lăsaţi-mă măcar să nu mă întristez că a evadat Mazăre din puşcăria din Madagascar. Sunt convins că doamna Ana Birchall, zeiţa dreptăţii cu mâna pe paloş, va şti să îl aducă înapoi în Rahova. Dar deocamndată lăsaţi-mă să nu fiu trist” a declarat Bogdan Chirieac, la România TV, conform dcnews.ro.

Informaţia că Radu Mazăre a evadat nu a fost confirmată oficial până la momentul transmiterii acestei ştiri. De altfel, Poliţia Română a anunţat că nu a primit nicio informare care să ateste faptul că fostul primar al Constanţei nu mai este în custodia autorităţilor din Madagascar.

Tags: