News

Noi dezvăluiri în cazul crimei de la hotel. Mama Alexandrei, în stare de șoc.”Am sunat-o o zi și jumătate, nu a mai răspuns nimeni”

Crima de la hotelul din Sectorul 6 al Capitalei a șocat opinia publică, după ce Alexandra, o tânără de 17 ani, a fost ucisă cu sânge rece de cel pe care-l considera iubit.
27.06.2024 | 18:01
Noi dezvaluiri in cazul crimei de la hotel Mama Alexandrei in stare de socAm sunato o zi si jumatate nu a mai raspuns nimeni
Noi dezvăluiri în cazul crimei de la hotel. Mama Alexandrei, în stare de șoc” ”Am sunat-o o zi și jumătate, nu a mai răspuns nimeni”
ADVERTISEMENT

Individul nu ar fi acceptat că fata vrea să se despartă de el, astfel că a pus mâna pe un cuțit și a ucis-o pe tânără. Probabil cuprins de remușcări și-a pus, mai apoi, capăt zilelor. Mama Alexandrei, fata tinerei, spune că a încercat să își caute fata 2 zile la telefon, însă nimeni nu a răspuns, moment în care a simțit că ceva groaznic s-a întâmplat.

Mama Alexandrei, în stare de șoc” ”Am sunat-o o zi și jumătate, nu a mai răspuns nimeni”

Femeia nu-l cunoștea pe criminal, însă ar fi văzut poze cu acesta pe telefon. Știa, în schimb, că este un individ isteric și agresiv care nu ar fi acceptat că Alexandra își găsise un alt iubit. În ziua crimei, copila plecase spre școală, însă nu s-a mai întors niciodată. A fost convinsă să-și însoțească călăul într-o cameră de hotel, fără să se gândească că aici își va găsi sfârșitul, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Polițiștii spun că i-au găsit pe cei doi tineri morți, îmbrățișați, semn că bărbatul avea, cel mai probabil, probleme psihice. ”Trebuia să semneze atestatul. A plecat la școală la 9:30. Ultima dată am vorbit cu ea la 4:00. După, am primit un telefon, nu am reușit să răspund, și de atunci am sunat continuu, o zi și jumătate, și nu a mai răspuns nimeni la telefon.

După aceea, m-a sunat poliția și mi-a spus că fiica mea este decedată”, povestește, în lacrimi, femeia. Rudele tinerei spun că acesta ar fi urmărit-o la bloc în urmă cu mai multe zile și i-a spart telefonul, într-o criză de isterie. ”Eu l-am văzut o singură dată, pe stradă, și în rest în poze pe telefonul ei.

ADVERTISEMENT

I-a spus că nu vrea să mai stea cu el. Ea avea deja pe altcineva, avea un prieten, și nu mai voia să stea cu el. El a aflat de acel prieten și i-a spart telefonul. A făcut screenshot pe telefonul lui, și i l-a spart pe al ei”, mai povestește mama Alexandrei. Polițiștii spun că tânărul ar fi sperat să se împace cu iubita sa, însă când a văzut că nu are succes, a decis să o ucidă.

Ucigașul de la hotel și-a ucis iubita cu sânge rece, cu un cuțit

E neclar cum a convins-o să-l aștepte în camera de hotel, însă a plecat și a cumpărat un cuțit, după care s-a întors și a produs măcelul. Cadavrele au fost găsite de o cameristă, în condițiile în care aceștia se cazaseră și nu mai dădeau niciun semn de viață. Poliția Capitalei a oferit mai multe detalii despre această tragedie.

ADVERTISEMENT

”Poliția Capitalei- Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat.

ADVERTISEMENT

În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător”, a anunțat Poliția. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri.

ADVERTISEMENT